Ansett virtuelle personlige assistenter

Her i Baltic Assist har vi stor tro på at en god personlig assistent må være profesjonell, kommunikativ, positiv og ha høye tidsstyringsstandarder. Derfor er vi glade for at teamet til våre personlige assistenter jobber med mennesker med nøyaktig arbeidsmoral.

En personlig assistent vil hjelpe deg med å takle dine personlige oppgaver, dataregistrering, online undersøkelser, kalenderadministrasjon, ta imot samtaler og mange flere forskjellige oppgaver som vil distrahere deg fra vellykket forretningsdrift.

Fordeler med å ansette en Baltic Assist Virtual Personal Assistant

Redusert administrativ byrde

Våre VPAer kan håndtere ulike administrative oppgaver, bl.a
planlegging, e-postbehandling, dokumentorganisering og mer, sparer deg for administrative problemer.

Spesialiserte ferdigheter

Vi kan selvfølgelig tilby spesialiserte ferdigheter innen områder som administrative oppgaver, forskning, dataanalyse, kundeservice og mer. Du kan leie inn assistenter med kompetanse på de oppgavene du trenger bistand til.

Tidsbesparelser

Våre virtuelle personlige assistenter kan ta seg av tidkrevende oppgaver, og frigjøre tid til å fokusere på mer strategiske og høyt prioriterte aktiviteter.

Vanlige oppdateringer

VPA-er gir stadig jevnlige fremdriftsoppdateringer og rapporter om oppgavefullføring, og holder deg informert om arbeidet som gjøres.

flerspråklig Støtte

Vi kan finne deg noen som er dyktige i flere språk, noe som gjør dem egnet for internasjonale eller flerspråklige oppgaver.

Priser

Deltid
Fra 17.25 € per time
Deltids virtuell ansatt
84 timer i måneden
Fra 1449 € per måned
Ingen ekstra kostnader
Full-Time
BASE
Fra 13.57 € per time
Heltids virtuell ansatt
168 timer i måneden
Fra 2280 € per måned
Ingen ekstra kostnader
lag
pro
Custom Priser
Eksempel på 4 årsverk sitt team
Virtuell eller intern avdeling
Ulike posisjoner på prosjektet
Pengene tilbake-garanti

Hvordan fungerer en virtuell personlig assistent?

Virtuelle personlige assistenter (VPAer) jobber eksternt og gir et bredt spekter av administrative,
organisasjons- og støttetjenester til enkeltpersoner og bedrifter.

Slik fungerer virtuelle personlige assistenter vanligvis:

Kompetanse

Planlegging og planlegging

Våre utøvende assistenter kan administrere timeplanen din basert på dine personlige preferanser. Vi kan ta kontroll over notattaking, påminnelser, møte- og avtaleplanlegging og alt annet du måtte trenge hjelp med.

Epost

Vi kan ordne og administrere dine innkommende og utgående e-poster, opprette og lansere e-postkampanjer og sette opp e-postautomatisering for bedre effektivitet.

Forskning

Baltic Assists eksekutivassistenter kan ta kontroll over ulike aktiviteter som forskning på produkter, konkurrenter og kunder, kompilere statistiske data, se etter potensielle leverandører og deres tilbud.

Andre oppgaver

Vi kan administrere de prosjektene du trenger hjelp til. Dvs. arbeid med rapportering, kundestøtte, digital arbeidsplasskoordinering og andre oppgaver.

Drevet av

Enkle trinn for å få en dedikert virtuell medarbeider

1. Gratis konsultasjon

Send oss ​​en forespørsel, så kontakter vi deg personlig innen 24 timer for å diskutere dine forretningsbehov.

2. Gi løsning

Vi vil gi en løsning for din virksomhet med priser og deretter vente på din godkjenning.

3. Velg en kandidat

Vi vil velge ut og presentere de best egnede kandidatene for din virksomhet.

4. Gå live!

Umiddelbart, etter utvelgelsen, er den valgte kandidaten klar til å jobbe for deg. Alt du trenger å gjøre nå er å sørge for oppgaver og oppgaver som spesialisten kan utføre for firmaet.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan skaffe, ansette og administrere eksterne eksekutivassistenter?

Finn kandidater gjennom online jobbplattformer, intervju dem virtuelt, sjekk referanser og administrer dem ved hjelp av tydelig kommunikasjon, målsetting og oppgavedelegering.

Hvilke oppgaver kan tildeles en virtuell assistent?

Virtuelle assistenter kan håndtere oppgaver som e-postadministrasjon, planlegging, dataregistrering, forskning, administrasjon av sosiale medier, kundestøtte og mer, avhengig av deres ferdigheter og ekspertise.

Hvorfor bør du leie virtuelle assistenttjenester?

Å ansette virtuelle assistenter gir kostnadsbesparelser, økt produktivitet, fleksibilitet og tilgang til et bredt spekter av ferdigheter uten behov for fysisk kontorplass.

Hvordan kan en virtuell assistent hjelpe bedriften din?

Virtuelle assistenter kan øke effektiviteten, redusere administrativ arbeidsmengde, støtte vekst og frigjøre tid til kjernevirksomheten ved å håndtere ulike oppgaver og ansvar.

Hva er en virtuell assistent, og hva gjør de?

En virtuell assistent er en ekstern profesjonell som gir administrativ, kreativ eller teknisk støtte til enkeltpersoner eller bedrifter. De utfører et bredt spekter av oppgaver for å effektivisere driften.

Hvorfor er det optimalt å ansette en virtuell personlig assistent?

Å ansette en virtuell personlig assistent er optimalt for personlig støtte, tidsstyring, kostnadseffektivitet og fleksibilitet, da de kan bistå med ulike personlige og profesjonelle oppgaver.

Hva er forskjellen mellom en virtuell assistent og en ansatt?

En virtuell assistent er vanligvis en ekstern medarbeider som håndterer spesifikke oppgaver, mens en virtuell ansatt er et bredere begrep for enhver ekstern medarbeider, som ofte tjener i en mer dedikert og langsiktig kapasitet.

Les mer om virtuelle ansatte

Introduksjonssamtale

Avtal en rask konsultasjon