Gjør utfordringer til muligheter med ekspertveiledning

Vi omformer fremtiden for ressurser og rådgivning. Ved å knytte de rette forbindelsene fra analytiker til ekspert hjelper vi ambisiøse selskaper og mennesker med å skape meningsfull vekst – for en dag, en måned, et år eller for alltid.

Ansett dine egne dedikerte konsulentspesialister

Vi tilbyr profesjonelle konsulenttjenester som hjelper organisasjoner med å forbedre ytelsen, effektiviteten og den generelle suksessen. Det innebærer å gi ekspertråd og veiledning for å hjelpe virksomheter med å overvinne utfordringer, optimalisere driften og nå sine mål.

Industrier

Finans

Finansiell bransjerådgivning innebærer å gi ekspertråd og veiledning til selskaper i alle de finansielle aktivitetene i selskapet. Hovedmålet med finansiell industrirådgivning er å hjelpe bedrifter med å forbedre ytelsen, øke lønnsomheten og redusere risikoen. Konsulenter i finansnæringen jobber ofte med toppledere og ledergrupper for å gi strategiske råd om ulike spørsmål, som fusjoner og oppkjøp, risikostyring, compliance, regulatoriske forhold, finansiell teknologi og digital transformasjon. Rådgivning i finansnæringen innebærer også å gjennomføre markedsundersøkelser, analysere finansielle data og identifisere muligheter for vekst og ekspansjon.

Velg Baltic Assist for førsteklasses konsulenttjenester.

Teknologi

Konsulentspesialister i teknologibransjen er involvert i å jobbe med selskaper som trenger råd om teknologiske operasjoner i selskapet. Hovedmålet med rådgivning innen teknologiindustrien er å hjelpe disse virksomhetene med å forbedre ytelsen, øke lønnsomheten og nå forretningsmålene. Den gir veiledning i nye teknologier, som kunstig intelligens, maskinlæring, blokkjede og tingenes internett (IoT). Konsulenter kan også bistå med implementering av nye teknologier, for eksempel cloud computing og DevOps-praksis, for å forbedre effektiviteten og redusere kostnadene.

Velg Baltic Assist for førsteklasses konsulenttjenester.

Kunnskap

Utdanningsrådgivning innebærer å gi ekspertråd og veiledning til utdanningsinstitusjoner og organisasjoner, inkludert K-12-skoler, høyskoler, universiteter og utdanningsteknologiselskaper. Hovedmålet med rådgivning i utdanningsindustrien er å hjelpe disse organisasjonene med å forbedre sine prestasjoner, øke studentresultater og nå sine utdanningsmål. Konsulenter i utdanningsbransjen samarbeider med skoleadministratorer, lærere og andre pedagogiske fagpersoner for å gi strategiske råd om ulike spørsmål, slik som læreplandesign, instruksjonsmetoder, lærerutdanning og utvikling, elevvurdering og integrering av pedagogisk teknologi.

Velg Baltic Assist for førsteklasses konsulenttjenester.

Helsevesen

Rådgivning i helsesektoren innebærer å gi ekspertråd og veiledning til helseorganisasjoner, inkludert sykehus, klinikker, forsikringsselskaper, farmasøytiske selskaper og andre helsepersonell. Konsulenter i helsesektoren samarbeider med ledere og ledergrupper i helsevesenet for å gi strategiske råd om ulike spørsmål, for eksempel levering av helsetjenester, helseadministrasjon, helseøkonomi, helseteknologi og overholdelse av regelverk for helsetjenester. De gir også veiledning om nye helsetrender, som telemedisin, befolkningshelsestyring og verdibasert omsorg.

Velg Baltic Assist for førsteklasses konsulenttjenester.

Detaljhandel

Hovedmålet med rådgivning innen detaljhandel er å hjelpe disse virksomhetene med å forbedre ytelsen, øke inntektene og nå forretningsmålene sine. Det innebærer mye å gjennomføre markedsundersøkelser, analysere data og identifisere muligheter for vekst og ekspansjon. Konsulenter kan også bistå med implementering av nye detaljhandelsteknologier, for eksempel systemer for salgssteder, programvare for lagerstyring og verktøy for kundeforholdsstyring (CRM), for å forbedre effektiviteten og redusere kostnadene.

Velg Baltic Assist for førsteklasses konsulenttjenester.

B2B

Nøkkelkonseptet for B2B-konsulentvirksomhet er å gi veiledning om nye B2B-trender, som kontobasert markedsføring, datadrevet beslutningstaking og digital transformasjon. B2B industrirådgivning innebærer også å gjennomføre markedsundersøkelser, analysere data og identifisere muligheter for vekst og ekspansjon. Konsulenter kan også bistå med implementering av nye teknologier og prosesser, for eksempel automatisering og analyser, for å forbedre effektiviteten og redusere kostnadene.

Velg Baltic Assist for førsteklasses konsulenttjenester.

rådgivende prissetting

Øk bedriftens suksess sammen gjennom dedikerte eksperter og teknologi!

Vi sammenlignet løsningen vår med andre

Jobben hoper seg opp? La oss ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne en kostnadseffektiv ansettelsesløsning.

 • Begynner å jobbe
 • Erstatning
 • ansettelser
 • Tilleggskostnader
Interne konsulenter
 • Ansettelses- og opplæringsprosesser kan ta noen måneder.
 • Start hele ansettelsesprosessen på nytt. Noen få måneder ekstra med rekruttering.
 • Koster mye tid og ressurser.
 • Opplæring, kontorlokaler, tillegg m.m.
Baltic Assist konsulent
 • Vi finner din egen medarbeider i
  3-6 uker.
 • 1 samtale og ansatt erstattet, eller teamet utvidet.
 • Vi tar oss av hele HR- og ansettelsesprosessene.
 • Ingen ekstra eller skjulte avgifter.
Konsulentfirma
 • 1 - 2 uker til ansatt er kontrollert og ansatt.
 • Høy omsetningshastighet, lavt engasjement for selskapet.
 • Krever mye involvering for å få prosjektet til å lykkes.
 • Ekstra leieavgifter. 5-20 % høyere kostnader.

4 enkle trinn for å få en dedikert konsulent

1. Gratis konsultasjon

Send oss ​​en forespørsel, så kontakter vi deg innen 24 timer for å diskutere dine forretningsbehov.

2. Bli enige om prosessen

Vi avtaler nøyaktig leveranse, prosessbeskrivelse og tidsfrister.

3. Gi tilgang

Konsulentteamet får tilgang til regnskap og andre relaterte systemer for oppgavegjennomføring.

4. Gå live!

Regnskapsføreren din er klar til å sette i gang. Alt du trenger å gjøre nå er å gi dokumentasjon som er nødvendig for oppgaveutførelse.

Introduksjonssamtale

Avtal en rask konsultasjon