Betalingsbehandlingstjenester

Leverandørgjeld (AP) eller betalingsbehandlingstjenester involverer å administrere de utgående økonomiske transaksjonene til en virksomhet, vanligvis de som er relatert til å betale sine leverandører og leverandører. Disse tjenestene effektiviserer betalingsprosessen, øker nøyaktigheten, bidrar til å holde seg oppdatert med selskapets kontantstrømmer og spiller en rolle i å opprettholde positive relasjoner med leverandører.

Hos oss får du også forbedret nøyaktighet og samsvar, kostnadsbesparelser og tilgang til avansert teknologi.

Priser

Startups og små og mellomstore bedrifter
BASE
Starter på 38 € per time
Team av regnskapsførere
Økonomisk planlegging og rådgivning
Systemoppsett og integrering
AI Tool Integration & Management
Store foretak
pro

Custom Prosjekt
Rådgivning innen bedriftsøkonomi
Digital Transformation
Finansiell prognose
RPA Rådgivning

Finansielle ERP-partnere vi samarbeider med

Strategiske partnerskap med noen av de ledende ERP-systemleverandørene forsterker oss med instrumenter for å sikre den økonomiske og operasjonelle effektiviteten til våre kunder.

Vi bruker den til regnskap, budsjettering, finansiell rapportering og mye mer.

bedriftslogoer id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 penger dynamikk 366 økonomisk fast full 2 Pleo 1 saft 1 første november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1
bedriftslogoer id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 penger dynamikk 366 økonomisk fast full 2 Pleo 1 saft 1 første november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1

Lås opp ditt økonomiske potensial med vår ekspertise

  • Personlige økonomiske strategier
  • ERP konsultasjon og integrasjon
  • Analyse og planlegging
  • Kunnskap om virtuell finansdirektør

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan forbedre din økonomiske drift!

Trinn for å få prosjektet ditt i gang

1. Evaluering av arbeidsmengde

Først evaluerer våre finansansvarlige ditt nåværende regnskapsoppsett og tilbyr en løsning.

2. Tilbudet

Vi signerer en avtale, gjennomgår relevante juridiske retningslinjer og bestemmer startdato.

3. Introduksjon til teamet

Vi introduserer deg for teamet som skal være ansvarlig for prosjektet. Vi presenterer nye løsninger ved behov.

4. Gi tilganger

Vi setter opp tilgang til relevante plattformer for teamet vårt — for eksempel regnskapssystemer, banker, lønnsprogramvare, etc.

5. Prosjektanalyse

Vi analyserer dine økonomiske operasjoner og blir enige om arbeidsinstruksjoner som definerer de nøyaktige oppgavene, prosedyrene og tidsfristene, slik at partnerskapet er fullstendig gjennomsiktig og databeskyttet.

6. Prosjektstart

Økonomiteamet vårt starter en full operasjon på de avtalte oppgavene og gir fortløpende forslag til automatisering og prosesseffektivisering.

Erfaring og kompetanse

Fakturabehandling

AP betalingsbehandlingstjenester inkluderer håndtering av innkommende fakturaer. Dette innebærer å fange opp, verifisere og registrere fakturaer mottatt fra leverandører.

Arbeidsflyt for godkjenning

Implementering av en godkjenningsarbeidsflyt sikrer at fakturaer går gjennom de nødvendige autorisasjonstrinnene før betaling. Dette bidrar til å forhindre uautoriserte eller unøyaktige betalinger.

Data Entry

Vi fullfører nøyaktig innføring av fakturadata i regnskapssystemet. Dette inkluderer overføring av utgifter til riktig konto.

Betalingsplanlegging

Betalingsbehandlingstjenester hjelper til med å planlegge betalinger i henhold til avtalte vilkår med leverandører. Dette inkluderer å sette opp periodiske betalinger for vanlige utgifter.

Leverandørledelse

Å vedlikeholde en database over leverandører og administrere kommunikasjon med dem er en del av disse tjenestene. Dette inkluderer håndtering av henvendelser og løsning av avvik.

betalingsmetoder

Vi legger til rette for betalinger gjennom ulike metoder, for eksempel elektronisk pengeoverføring (EFT), eller andre digitale betalingsalternativer, avhengig av kundens preferanser.

Automatisering

Ved å utnytte teknologi, inkluderer AP betalingsbehandlingstjenester automatisering for å øke hastigheten på repeterende oppgaver, redusere feil og forbedre effektiviteten. Vi samarbeider med programvareleverandører som tilbyr verktøy for AP-automatisering.

Les mer om finansnyheter i bloggen vår

Har du noen spørsmål?

Avtal en rask konsultasjon