Finansregnskapsbehandlingstjenester

Vi tilbyr en rekke regnskaps- og rapporteringstjenester, fra dag-til-dag regnskap til utarbeidelse av regnskap og rapporter som kreves for å overholde gjeldende juridiske standarder og krav.
Uansett strukturen til din bedrift, størrelse og aktivitet (handel, tjenester, administrasjon, produksjon osv.), tilbyr Baltic Assist sin finanskompetanse for å møte dine behov og mål på kort, mellomlang og lang sikt ved å ta vare på bedriftens regnskapssaker og utarbeidelse av regnskap.

perioden

Utarbeidelse av periodisk/interims/spesifikke/årsregnskap

konsolidering

Utarbeidelse av frittstående eller konsolidert regnskap

budsjett

Utarbeidelse av stasjonære regnskaper

Priser

Startups og små og mellomstore bedrifter
BASE
Starter på 38 € per time
Team av regnskapsførere
Økonomisk planlegging og rådgivning
Systemoppsett og integrering
AI Tool Integration & Management
Store foretak
pro

Custom Prosjekt
Rådgivning innen bedriftsøkonomi
Digital Transformation
Finansiell prognose
RPA Rådgivning

Finansielle ERP-partnere vi samarbeider med

Strategiske partnerskap med noen av de ledende ERP-systemleverandørene forsterker oss med instrumenter for å sikre den økonomiske og operasjonelle effektiviteten til våre kunder.

Vi bruker den til regnskap, budsjettering, finansiell rapportering og mye mer.

bedriftslogoer id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 penger dynamikk 366 økonomisk fast full 2 Pleo 1 saft 1 første november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1
bedriftslogoer id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 penger dynamikk 366 økonomisk fast full 2 Pleo 1 saft 1 første november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1

Lås opp ditt økonomiske potensial med vår ekspertise

  • Personlige økonomiske strategier
  • ERP konsultasjon og integrasjon
  • Analyse og planlegging
  • Kunnskap om virtuell finansdirektør

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan forbedre din økonomiske drift!

Trinn for å få prosjektet ditt i gang

1. Evaluering av arbeidsmengde

Først evaluerer våre finansansvarlige ditt nåværende regnskapsoppsett og tilbyr en løsning.

2. Tilbudet

Vi signerer en avtale, gjennomgår relevante juridiske retningslinjer og bestemmer startdato.

3. Introduksjon til teamet

Vi introduserer deg for teamet som skal være ansvarlig for prosjektet. Vi presenterer nye løsninger ved behov.

4. Gi tilganger

Vi setter opp tilgang til relevante plattformer for teamet vårt — for eksempel regnskapssystemer, banker, lønnsprogramvare, etc.

5. Prosjektanalyse

Vi analyserer dine økonomiske operasjoner og blir enige om arbeidsinstruksjoner som definerer de nøyaktige oppgavene, prosedyrene og tidsfristene, slik at partnerskapet er fullstendig gjennomsiktig og databeskyttet.

6. Prosjektstart

Økonomiteamet vårt starter en full operasjon på de avtalte oppgavene og gir fortløpende forslag til automatisering og prosesseffektivisering.

Hvorfor velge Baltic Assist-løsninger for regnskapsbehandlingen din?

Vår profesjonelle ekspertise garanterer deg tilliten til at dine økonomiske poster er i gode hender. Vår kunnskap, banebrytende teknologi og forpliktelse til konfidensialitet og sikkerhet gjør oss til den ideelle partneren for å administrere dine krav til regnskapsbehandling.

Erfaring og kompetanse

Et bredt spekter av finansiell rapporteringstjenester
  • Utarbeidelse av periodiske/delvise/spesifikke/årsregnskaper (balanse, resultatregnskap og annet)
  • Utarbeidelse av frittstående eller konsolidert regnskap
  • Utarbeidelse av lovpålagt regnskap
  • Innlevering av årsregnskap til statlige myndigheter

De ovennevnte finansielle tjenestene er adressert til de ulike behovene til virksomheter - fra nøyaktig utarbeidelse av periodiske, mellomliggende, spesifikke og årsregnskaper - inkludert viktige dokumenter som balanser og resultatregnskaper - til frittstående eller konsoliderte regnskaper Disse tjenestene er skreddersydd til organisasjonsstrukturer og sikrer et helhetlig syn på økonomisk helse. Kompetansen strekker seg til utarbeidelse av lovpålagte regnskaper, og sikrer streng overholdelse av juridiske rammer og regulatoriske standarder. Videre administreres innlevering av årsregnskap til statlige myndigheter med presisjon, og understreker forpliktelsen til rettidig og nøyaktig innsending for å oppfylle juridiske forpliktelser og gi interessenter gjennomsiktig innsikt i et selskaps økonomiske stilling.

Samarbeid med revisor og utarbeidelse av årsregnskapsmapper for revisjon

Denne typen tjenester innebærer koordinering med eksterne revisorer og utarbeidelse av årsregnskapsmapper for revisjonsprosessen. Vi utarbeider omfattende regnskapsfiler ved årsskiftet, og sikrer at alle finansielle dokumenter og poster er omhyggelig organisert og i samsvar med revisjonsstandarder. På grunn av regnskapsbehandlingstjenester kan selskapet strømlinjeforme revisjonsprosedyren, fremme effektiv kommunikasjon og øke åpenheten og troverdigheten til finansiell rapportering.

Kontakt med skatterådgivere og andre tredjeparter

Utarbeidelse og innlevering av årlige selvangivelser til statlige myndigheter.

Vi tilbyr et proaktivt samarbeid med skatterådgivere og eksterne parter for å sikre en helhetlig tilnærming til skatterelaterte saker. Baltic Assist tar ansvaret for å utarbeide og sende inn årlige selvangivelser for våre kunder, effektivisere prosessen og minimere byrden på bedrifter. Gjennom effektiv kommunikasjon med skatteeksperter og tredjepartssamarbeidspartnere er målet å optimalisere skatteeffektiviteten, navigere i komplekse regelverk og legge til rette for nøyaktige, rettidige innleveringer til statlige myndigheter. Denne omfattende tjenesten sikrer ikke bare overholdelse, men søker også å maksimere økonomiske fordeler for kundene, samtidig som den opprettholder fokus på åpenhet og overholdelse av regelverk.

Utarbeidelse av ledelses- og grupperapporter

Fremleggelse og kommentering av periodiske/delvise/spesifikke/årsregnskaper til styret.

Vi tar oss av utarbeidelsen av ledelsen og konsernets finansielle rapporter, og tilbyr en omfattende oversikt over et selskaps økonomiske resultater. Vi kan utarbeide innsiktsfulle presentasjoner og kommentarer til periodiske, mellomliggende, spesifikke og årsregnskaper, og levere klar og relevant informasjon til styret. Denne tjenesten tar sikte på å gi beslutningstakere en nyansert forståelse av økonomiske data, noe som muliggjør informerte strategiske valg. Gjennom presis rapportering og effektiv kommunikasjon har vi som mål å bidra til styrets evne til å vurdere selskapets økonomiske helse og ta forsvarlige, datadrevne beslutninger for fremtidig suksess.

Utføre finansielle due diligence-tjenester

Grundig gjennomgang og analyse av regnskapet.

Våre finanseksperter gjennomgår og analyserer din bedrifts økonomiske poster grundig, og gir uvurderlig innsikt for informert beslutningstaking. Vårt dedikerte team sikrer en grundig undersøkelse, identifiserer potensielle risikoer og muligheter.

Les mer om finansnyheter i bloggen vår

Har du noen spørsmål?

Avtal en rask konsultasjon