Ansett virtuelle salgssjefer

Ansett Baltic Assist virtuelle salgsledere som tilbyr førsteklasses tjenester ved å dele sin ekspertise innen salg, service og annen assistanse som trengs ved kjøp av produktet eller tjenesten.

Teamet vårt kan selge produkter og tjenester ved hjelp av solide argumenter og utføre en nyttekostnadsanalyse av eksisterende og nye potensielle kunder.

Derfor, hvis du trenger støtte for å generere potensielle kunder, hjelpe bedriften din med å vokse, utvikle nye muligheter og, viktigst av alt, generere nye inntekter – ring oss!

Fordeler med å ansette en Baltic Assist Virtual Sales Manager

Kostnadseffektivitet

Baltic Assist sikrer at du får det beste ut av investeringen din. Uten ekstra kostnader til et fysisk kontor, er besparelsene betydelige.

fleksibilitet

Baltic Assist tilbyr tilpassede engasjementsmodeller. Enten du trenger en fulltidsassistent eller prosjektbasert støtte, har vi dekket deg.

Variert kompetanse

Vårt virtuelle salgsteam er en samling av de beste hodene fra forskjellige bransjer og markeder, klare til å betjene deg.

tids~~POS=TRUNC

Tildel oppgaver som CRM-administrasjon, prospektundersøkelser og mer. La teamet vårt håndtere strevet mens du legger strategier.

skalerbarhet

Baltic Assists virtuelle salgstjenester er designet for vekst. Skaler opp eller ned basert på dine behov uten problemer.

Priser

Deltid
Fra 17.25 € per time
Deltids virtuell ansatt
84 timer i måneden
Fra 1449 € per måned
Ingen ekstra kostnader
Full-Time
BASE
Fra 13.57 € per time
Heltids virtuell ansatt
168 timer i måneden
Fra 2280 € per måned
Ingen ekstra kostnader
lag
pro
Custom Priser
Eksempel på 4 årsverk sitt team
Virtuell eller intern avdeling
Ulike posisjoner på prosjektet
Pengene tilbake-garanti

Dediker oppgavene dine til Virtual Sales Assistant

Med en virtuell salgsassistent kan du levere alle oppgavene som ikke krever din ekspertise og bare fokusere på å avslutte et salg. En virtuell salgsassistent kan hjelpe deg eller salgsteamet ditt med oppgaver som dataregistrering, utgiftsrapportering, undersøke prospekter og sette opp påminnelser.

Kompetanse

Skalerbar utgående prospektering

Vi tilbyr utprøvd, skalerbar multi-kanal prospektering for å målrette dine nøkkelpublikum ved å bruke e-post, sosiale medier, dataundersøkelser og andre praktiske verktøy for å oppnå det beste resultatet.

Inngående kundeemner

Våre salgsrepresentanter kan effektivt fange opp, pleie og konvertere den innkommende leadsflyten din til kvalifiserte muligheter for din bedriftsvekst.

Dashboards og tilpasset rapportering

Vi kan tilby deg detaljert rapportering om dine viktigste KPIer og analysere nøkkelområdene for forbedring.

Kundeservice

Vi kan sette opp et kundeserviceteam for å administrere og hjelpe forbrukerne dine til de nødvendige tidspunktene. Vi setter opp opplæring for å levere den beste opplevelsen for kundene dine.

Drevet av

Enkle trinn for å få en dedikert virtuell medarbeider

1. Gratis konsultasjon

Send oss ​​en forespørsel, så kontakter vi deg personlig innen 24 timer for å diskutere dine forretningsbehov.

2. Gi løsning

Vi vil gi en løsning for din virksomhet med priser og deretter vente på din godkjenning.

3. Velg en kandidat

Vi vil velge ut og presentere de best egnede kandidatene for din virksomhet.

4. Gå live!

Umiddelbart, etter utvelgelsen, er den valgte kandidaten klar til å jobbe for deg. Alt du trenger å gjøre nå er å sørge for oppgaver og oppgaver som spesialisten kan utføre for firmaet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er lønnen til en virtuell salgssjef?

Lønnen til en ekstern salgssjef kan variere mye avhengig av faktorer som bransje, beliggenhet, erfaringsnivå og spesifikke jobbansvar. I gjennomsnitt kan virtuelle ledere tjene alt fra 25,000 80,000€ til over XNUMX XNUMX€ per år.

Hva gjør salgssjefer hele dagen?

Salgsledere fører tilsyn med salgsteam, setter mål, analyserer data, gir opplæring og leder salgsstrategi. Deres daglige aktiviteter involverer coaching, møter, planlegging og sporing av salgsresultater for å oppnå inntektsmål.

Hvordan fungerer virtuelt salg?

Virtuelt salg innebærer salg av produkter eller tjenester på nettet, vanligvis gjennom digitale kanaler som nettsteder, e-post, videosamtaler og sosiale medier. Selgere kommuniserer med kunder eksternt, viser frem og forklarer produkter, forhandler og avslutter avtaler uten personlig interaksjon.

Hva er fordelene med virtuelt salg?

Fordelene med virtuelt salg inkluderer bredere rekkevidde, kostnadsbesparelser, bekvemmelighet for både kunder og selgere, enklere sporing og dataanalyse og tilpasningsevne til endrede markedsforhold.

Hvilke ferdigheter trenger virtuelle salgsledere?

Virtuelle salgsledere trenger ferdigheter innen ledelse, kommunikasjon, dataanalyse, teknologikompetanse, teamledelse og strategisk planlegging for å lykkes i fjernsalgsmiljøet.

Hva gjør en virtuell salgsrepresentant?

Virtuelle salgsrepresentanter selger produkter eller tjenester eksternt ved å bruke digitale verktøy som e-post, videosamtaler og nettpresentasjoner for å få kontakt med og engasjere potensielle kunder.

Hvordan administrere eksterne salgsteam?

Å administrere eksterne salgsteam innebærer tydelig kommunikasjon, målsetting, resultatsporing og å gi de nødvendige verktøyene og støtten for å sikre suksess.

Hvordan ansette en virtuell assistent?

For å ansette en virtuell assistent, definere rollen, sette klare forventninger, legge ut stillingsannonser på nettplattformer, gjennomføre intervjuer, sjekke referanser og vurdere relevante ferdigheter.

Hva er tipsene for å ansette et virtuelt salgsteam?

Tips for å ansette et virtuelt salgsteam inkluderer å vurdere digitale salgsferdigheter, gjennomføre virtuelle intervjuer, sjekke salgsresultater og sikre samsvar med salgsstrategien din.

Hvordan bygge og administrere et virtuelt salgsteam?

Å bygge og administrere et virtuelt salgsteam innebærer å definere roller, rekruttere riktig talent, gi opplæring og ressurser, sette mål og bruke effektive kommunikasjons- og samarbeidsverktøy.

Hva er fordelene med å ansette en virtuell salgsassistent?

Fordelene ved å ansette en virtuell salgsassistent inkluderer kostnadsbesparelser, økt produktivitet, skalerbarhet og fleksibilitet i håndtering av salgsoppgaver og støtte.

Les mer om virtuelle ansatte

Introduksjonssamtale

Avtal en rask konsultasjon