Hvordan ansetter Baltic Assist folk?

Mennesker er vår beste ressurs. Vi ansetter stort sett dyktige personer med en høy lidenskap for læring. De som er ivrige etter å lære vil raskt finne sin suksess her hos Baltic Assist. Et av dine primære mål vil være å skape merverdi for våre kunder. Minimumskravene for ansettelse er universitetsgrad, 2+ års tidligere arbeidserfaring.

Hvor kostnadseffektivt er det å jobbe med Baltic Assist?

Den kostnadsbesparende faktoren er til stede i hvert prosjekt som kjører i Baltic Assist. Litauen, hvor vi er basert, er en raskt voksende ung økonomi med lavere kostnader sammenlignet med skandinaviske, vesteuropeiske land eller Japan, USA, Canada osv. Du bør forvente å få kostnadene kuttet med opptil 70 % (noen ganger til og med oppover 80 %). Fortell oss mer om prosjektet, så kommer vi tilbake med tilbud om kort tid.

Hvordan velger du spesialister i henhold til kundens behov?

Rekruttering er et av de mest kritiske områdene i vår virksomhet. Vi streber etter å koble deg kun til de beste spesialistene eller fagfolkene innen deres respektive felt. For å ansette de dyktigste medarbeiderne, den såkalte kremen av grøden, har vi en rekrutteringsprosess på fire nivåer, hvor du, vår partner, også kan inkluderes så mye du vil. Rekrutteringssystemet på fire nivåer gir fleksibilitet til rekrutteringsprosessen, tillater en praktisk tilnærming for kunden og får ting til å skje raskt.

Kan du tilby regnskapstjenester av høy kvalitet til skandinaviske kunder?

Rundt 75 delte servicesentre er allerede etablert i Litauen, hvor minst en del av dem støtter eller fører tilsyn med finanssektorens operasjoner. På grunn av situasjonen i dagens marked kan vi tiltrekke oss de beste fagfolkene fra andre organisasjoner. De har vanligvis 7+ år med å levere administrerte regnskapstjenester til internasjonale selskaper og deres datterselskaper. Skandinavia, U.K., USA, Vest-Europa – vi kan levere regnskap uansett hvor ditt hovedkontor er.

Hvorfor skal jeg ansette i Baltikum i stedet for Ukraina/Romania/India?

Å ha ansatte fra Litauen er en helt annen opplevelse sammenlignet med andre populære outsourcing-destinasjoner. De viktigste faktorene å vurdere er tidsforskjellen, kulturelle barrierer, hverdagslige og til og med uskrevne forretningspraksis. Med litauisk-basert outsourcing er det eneste som trenger en liten bit av vurdering en praktisk talt ikke-eksisterende kulturell barriere, som kan være et problem i andre deler av verden. Det er viktig å huske at litauere er nordeuropeere rett over Østersjøen fra Sverige, med EU-universitetsgrader og skandinavisk forretningskultur. Sistnevnte blir integrert i nesten alle nye og velstående virksomheter uavhengig av fagfelt. Spesialistene våre er lærevillige, svært dyktige og er også enkle å jobbe med.

Hva slags kunder/partnere ser du etter?

Vi ser etter partnere som ønsker å flytte virksomheten sin til et konkurransedyktig kostnadssted der kompromisser med kvalitet er uaktuelt. Baltic Assist er ivrig etter å samarbeide med selskaper som søker langsiktige nearshoring-partnerskap fordi det krever investeringer fra begge parter i begynnelsen, men gir enorme fordeler i det lange løp.

Driver du med prosjektbasert arbeid?

Vi sier aldri nei til noe. Hver utfordring er en prosjektbasert oppgave som utføres med stor oppmerksomhet på detaljer, maksimalt engasjement og streben etter perfeksjon. Vi er imidlertid først og fremst fokusert på langsiktige partnerskap. Ta kontakt med oss, la oss møtes eller ta kontakt for å se om vi kan tilby passende tjenester som passer din virksomhet!

Er det vanskelig å jobbe med en ekstern ansatt?

Å ha eksterne ansatte er ikke vanskelig i det hele tatt. Et selskap som aldri har prøvd å jobbe med eksterne team før, må etablere noen få prosedyrer og arbeidsverktøy. Disse er nødvendige for å ha passende kommunikasjonsmidler for oppgavedelegering, policyoversikt, kommentarer osv. Disse kommunikasjonsmidlene vil tillate deg å håndtere og jobbe med ansatte uavhengig av avstanden mellom ditt hovedkontor og din virtuelle assistent. Hvis du er ny - Baltic Assist har en blåkopi klar for deg.

Hvordan er du forskjellig fra min lokale regnskapsleverandør?

Baltic Assist regnskapstjenester kommer med det 21. århundres automatiseringsmuligheter. Vi er raske, ivrige etter å utelukke så mye manuell input som mulig, og har høy fokus på kvalitet og levering til rett tid. I tillegg til det har vi en kunde-først konsentrert tilnærming og er alltid klare til å skalere opp raskt når behovet kommer.

Når vi ansetter ansatte fra deg, hvem «eier» de ansatte?

Teknisk sett ansettes Baltic Assist-ansatte, men du bør se dem som dine ansatte som er dedikerte og eksplisitt ansatt for prosjektet ditt. Baltic Assist fungerer som din nearshoring-partner, som driver administrasjonssiden av prosjektet (anlegg, utstyr, lønn osv.). Ta kontakt for å vite mer.