FinOps konsulenttjenester

Automatisering og prosessoptimalisering

I tillegg til våre kjernetilbud, utmerker FinOps Consulting Services seg innen automatisering og prosessoptimalisering. Vårt dyktige IT-team spesialiserer seg på å lage skreddersydde integrasjoner mellom systemer, og utnytter kraften til APIer for sømløst å koble til og strømlinjeforme arbeidsflyter. Ved å redusere administrative og manuelle oppgaver på tvers av avdelinger som salg, HR, økonomi og markedsføring, forbedrer vi ikke bare operasjonell effektivitet, men baner også vei for en mer smidig og responsiv organisasjonsstruktur. Vårt fokus på automatisering og prosessoptimalisering sikrer at virksomheten din opplever en betydelig reduksjon i manuell arbeidsmengde, slik at teamene dine kan omdirigere innsatsen mot strategiske initiativ og innovasjon.

Erfaring og kompetanse

Administrere skybruk og redusere kostnader

Det er viktig å kontrollere skybruken din. Implementering av de beste tilgjengelige fremgangsmåtene vil redusere utgiftene og forbedre håndteringen av arbeidsbelastning på lang sikt.

Transparent budsjettrapportering

Skyrapportering kan tilby transparente og detaljerte budsjettutgifter i forskjellige avdelinger og team.

Budsjettoptimalisering

En bedrift kan potensielt forbedre og forbedre arbeidsbelastningsytelsen ved å forstå ressursutnyttelsen.

Forbedring av driften

Implementering av RPA (Robot prosessautomatisering) vil redusere feil i økonomidrift. I tillegg vil det minimere din avhengighet av nøkkelmedarbeidere, IT-avdelingen og eksterne konsulenter.

Priser

Startups og små og mellomstore bedrifter
BASE
Starter på 38 € per time
Team av regnskapsførere
Økonomisk planlegging og rådgivning
Systemoppsett og integrering
AI Tool Integration & Management
Store foretak
pro

Custom Prosjekt
Rådgivning innen bedriftsøkonomi
Digital Transformation
Finansiell prognose
RPA Rådgivning

Dediker oppgavene dine til våre FinOps-ledere

Baltic Assist FinOps-lederes ferdigheter strekker seg til å navigere i skyprogramvare, tilrettelegge for jevn datamigrering og gi råd om valg av de best egnede regnskapssystemene, inkludert ERP-løsninger. Det overordnede målet med tjenesten vår er å øke effektiviteten i kjøp-salgssyklusen, og minimere manuelle administrative oppgaver involvert i innsamling av økonomiske data for flere avdelinger. Ved å strømlinjeforme prosesser og utnytte teknologi, gir vi bedrifter mulighet til å ta raskere, mer informerte beslutninger, noe som til slutt fører til økt operasjonell effektivitet og økonomisk smidighet.

Trinn for å få prosjektet ditt i gang

1. Evaluering av arbeidsmengde

Først evaluerer våre finansansvarlige ditt nåværende regnskapsoppsett og tilbyr en løsning.

2. Tilbudet

Vi signerer en avtale, gjennomgår relevante juridiske retningslinjer og bestemmer startdato.

3. Introduksjon til teamet

Vi introduserer deg for teamet som skal være ansvarlig for prosjektet. Vi presenterer nye løsninger ved behov.

4. Gi tilganger

Vi setter opp tilgang til relevante plattformer for teamet vårt — for eksempel regnskapssystemer, banker, lønnsprogramvare, etc.

5. Prosjektanalyse

Vi analyserer dine økonomiske operasjoner og blir enige om arbeidsinstruksjoner som definerer de nøyaktige oppgavene, prosedyrene og tidsfristene, slik at partnerskapet er fullstendig gjennomsiktig og databeskyttet.

6. Prosjektstart

Økonomiteamet vårt starter en full operasjon på de avtalte oppgavene og gir fortløpende forslag til automatisering og prosesseffektivisering.

Les mer om finansielle tjenester

Introduksjonssamtale

Avtal en rask konsultasjon