Nyheter

Hvordan øke produktiviteten ved å jobbe hjemmefra

8533172:3

Har du noen gang de dagene hvor du føler at du ikke kommer opp i fart? Er du lei av å aldri komme i nærheten av å fullføre den stadig voksende huskelisten din? Skulle ønske du kunne klare deg gjennom jobbdagen hjemmefra som en proff? Ta en titt på disse virtuelle arbeidertipsene, og du vil være supereffektiv på kort tid.

9 tips om hvordan du kan øke produktiviteten mens du jobber hjemmefra

1. Rydd skrivebord, ryddig sinn

Det er en setning som enhver irriterende sjef vil ha fortalt deg tidligere, men det viser seg at de tross alt hadde rett! Med et ryddig skrivebord foran deg vil det være færre distraksjoner fra oppgaven. I det øyeblikket du har et fjell av papirarbeid spredt overalt, vil det spille på hjernen din. Du vil ikke kunne finne noe når du trenger det, og det bremser vanligvis ting. Streb etter et rent og ryddig arbeidsmiljø der du kun kan se ting du trenger for å få jobben gjort. Når du gjør det, vil du kunne klare deg gjennom dagen som aldri før.

2. Vær konsis og presis

Å holde e-postene dine korte og enkle er en fin måte å utvikle klarhet i tanker. Med lange e-poster som du bruker hele ettermiddagen på å skrive og skrive om, kaster du bare bort mye tid og krefter. Når det kommer til kommunikasjonen din, er det å være kortfattet og presis alt. Ikke bare vil det hjelpe deg med å avklare tankene dine, men det er også den beste måten å få andre mennesker på samme side som deg. Send noen en kort og søt e-post, og sjansen er stor for at de kommer rett tilbake med svarene du ønsket. Det er kort sagt gleden ved å holde ting kort og godt.

3. Power Drafting

Aldri hørt om det? Kan det bare forandre hverdagen din hjemmefra? Power drafting handler om å akseptere at komplekse oppgaver er iterative. Godta at det første utkastet ditt ikke vil være så bra, og få det ned på papiret. Når du har gitt den innrømmelsen, vil du kunne revidere den på kort tid. Ikke heng deg opp i tittelen eller åpningssetningen; få det ned på papir og rull med det. Det er akkurat det jeg gjorde med denne artikkelen, og du liker å lese den, ikke sant?

4. Tidsblokkering på oppgaver

Tidsblokkering er en fordelaktig måte å få ting gjort på. Du har hørt ordtaket om at arbeidet ditt utvides for å fylle tiden som er tilgjengelig, og det er så sant. Del dagen din opp i 15-minutters segmenter, og du vil kunne få gjort så mye mer. Det er også en fin måte å gi deg selv struktur. Ikke gå i fellen med bare å ta på deg oppgaver som varer i 15 minutter! Del opp de mer komplekse oppgavene dine i biter på størrelse, og du vil få dem gjort på kort tid.

5. Lagre spørsmålene

Vi gjennomsnitt nesten 50 tanker minutt; det er mange tanker! Problemet med dette er at du må konkurrere med dem når du bare vil fokusere på én. Ignorer spørsmålene tankene dine stiller om hvorfor du gjør noe og bare slå gjennom. Når du begynner å gjøre det, vil det snart bli en vane du sjelden bryter. Dette er utmerket fordi det lar deg oppdele tankene dine og bare gjøre det som må gjøres. Begynn å jobbe med det i dag, og innen slutten av uken vil du føle deg som en maskin!

6. Stopp aldri når du står fast

Når du blir sittende fast, har du en tendens til å bli der, noe som kan være et reelt problem hvis du har mye å gjøre! Når du sitter fast i mer enn 30 sekunder, hvorfor ikke bare hoppe til noe annet for den neste 15-minutters tidsblokken din? Det vil tillate deg å hvile mens du fortsatt er produktiv. Perfekt hvis du vil være en av de menneskene som alltid ser ut til å klare seg i all slags vær!

7. Belysning er nøkkelen

Det er viktig å ha riktig lys, først og fremst hvis du jobber ved en datamaskin mesteparten av tiden. Hvis det er for lyst, vil øynene dine bli utmattet. Hvis det er for mørkt, vil du anstrenge deg for å se. Finn den rette balansen med litt prøving og feiling og hold deg deretter til den hver eneste dag. Uansett hva du går med, slipp inn så mye naturlig lys du kan. Naturlig lys vil gjøre deg uthvilt og tillate deg å gjøre det virtuelle arbeidet smartere.

8. Arbeide med musikk

Hjernen din trenger stimulering; det er bare ingen komme unna folkens. Hvis du finner ut at du gjør en lang repeterende oppgave, er det perfekt å jobbe med musikk. Ikke føl at du er begrenset til regnearkarbeid hvis du har lyst på noen låter. Når du vil være kreativ eller gjøre en idédugnad, er litt klassisk musikk også ideelt. Ikke la musikken din buldre, bare ha den riktige volumet for å blokkere distraksjoner.

Hodetelefoner er et must hvis du jobber med andre i et kontormiljø. Lag en spilleliste med favorittlåtene dine, men husk å holde ting avslappende eller beroligende. Det er nok best å la tungmetallet stå ved døren og velge noe med en søt melodi.

9. One Track Mind

Å fokusere på oppgaven er det å være en superstjerne for å jobbe hjemmefra handler om. De menneskene som alltid virker et skritt foran, gjør nettopp det. Med en rekke konkurrerende interesser som du ikke kan adressere på en gang, må du akseptere det. Fokuser på hver enkelt, i sin tur, basert på prioritering.

Alt du trenger å gjøre er å lage en enkel trinnvis liste. Ikke gjør dette først om morgenen fordi du vil ende opp med å dvele ved det du gjorde i går. Skriv det ut på én side av papiret som det siste du gjør før du reiser for kvelden. På den måten treffer du bakken i det øyeblikket du kommer inn døren.

konklusjonen

Nå gjenstår det bare å begynne med å sette disse praktiske hintene og tipsene ut i livet. Gå for det! Og du vil se hvordan produktiviteten ved å jobbe hjemme øker. Glad du – glad, sjefen din! Sjekk vår artikkel om Hvordan holde seg sunn mens du jobber på en datamaskin.