tekstforfattere ved baltic assist min

Hev innholdet ditt og engasjer publikum med Baltic Assists virtuelle tekstforfattere. Fra overbevisende salgseksemplarer til engasjerende blogginnlegg, teamet vårt er dedikert til å lage overbevisende innhold skreddersydd for bedriftens behov som driver engasjement og fører til økte konverteringer. La oss være den kreative kraften bak merkevarens stemme og se budskapet ditt få resonans hos målgruppen din. Kontakt oss i dag for å frigjøre det fulle potensialet til din online tilstedeværelse og meldinger.

Fordeler med å ansette en av Baltic Assist Virtual Copywriters

Kvalitetsinnhold

Våre tekstforfattere har erfaring med å lage innhold av høy kvalitet som resonerer med målgruppen din. De kan skrive overbevisende salgseksemplarer, informative blogginnlegg, engasjerende innhold på sosiale medier og mye mer.

Industri Ekspertise

Teamet vårt består av tekstforfattere med variert bakgrunn og bransjespesifikk kunnskap. Vi kan matche deg med en tekstforfatter som forstår virksomheten din og publikummet ditt, og sikrer innhold som er både relevant og effektivt.

Kostnadseffektiv

Ved å ansette en virtuell tekstforfatter fra Baltic Assist, vil du glede deg over kostnadsbesparelser sammenlignet med å opprettholde et internt team. Du trenger ikke å bekymre deg for de faste kostnadene knyttet til et fysisk kontor.

fleksibilitet

Vi tilbyr fleksible engasjementsmodeller, enten du trenger en deltidstekstforfatter eller noen til et spesifikt prosjekt. Våre virtuelle tekstforfattere tilpasser seg dine behov.

Konsekvent merkevaremelding

Å opprettholde en konsistent merkestemme er avgjørende. Våre virtuelle tekstforfattere sørger for at tonen og stilen til innholdet ditt stemmer overens med merkevarens identitet, og skaper et enhetlig budskap på tvers av alle plattformer.

Priser

Deltid
Fra 17.25 € per time
Deltids virtuell ansatt
84 timer i måneden
Fra 1449 € per måned
Ingen ekstra kostnader
Full-Time
BASE
Fra 13.57 € per time
Heltids virtuell ansatt
168 timer i måneden
Fra 2280 € per måned
Ingen ekstra kostnader
lag
pro
Custom Priser
Eksempel på 4 årsverk sitt team
Virtuell eller intern avdeling
Ulike posisjoner på prosjektet
Pengene tilbake-garanti

Nøkkeloppgaver til en virtuell tekstforfatter

Enkle trinn for å få en dedikert virtuell medarbeider

1. Gratis konsultasjon

Send oss ​​en forespørsel, så kontakter vi deg personlig innen 24 timer for å diskutere dine forretningsbehov.

2. Gi løsning

Vi vil gi en løsning for din virksomhet med priser og deretter vente på din godkjenning.

3. Velg en kandidat

Vi vil velge ut og presentere de best egnede kandidatene for din virksomhet.

4. Gå live!

Umiddelbart, etter utvelgelsen, er den valgte kandidaten klar til å jobbe for deg. Alt du trenger å gjøre nå er å sørge for oppgaver og oppgaver som spesialisten kan utføre for firmaet.

Les mer om virtuelle ansatte

Introduksjonssamtale

Avtal en rask konsultasjon