Ansett virtuelle markedssjefer

De beste markedssjefene er strategidrevne spesialister som utvikler de beste løsningene for din bedrift individuelt. Dermed vil å velge en virtuell markedssjef hos Baltic Assist garantere skreddersydde markedsføringsstrategier for din bedrift.

Våre markedsføringsspesialister kan forbedre organisasjonen din ved å gjennomføre markedsundersøkelser, utvikle og implementere markedsplaner, analysere salgsdata, administrere budsjetter og lage reklamemateriell som annonser, e-postkampanjer og innhold i sosiale medier.

Fordeler med å ansette en Baltic Assist Virtual Marketing Manager

Kompetanse og spesialisering

Vi kan tilby spesialiserte ferdigheter innen ulike områder av digital markedsføring, inkludert SEO, innholdsmarkedsføring, sosiale medier, e-postmarkedsføring, PPC-annonsering og mer. Du kan leie inn eksperter som er skreddersydd for dine spesifikke behov.

Datadrevet tilnærming

Baltic Assist talentpool kan tilby virtuelle markedssjefer med erfaring innen dataanalyse og kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger basert på ytelsesmålinger og analyser.

Verktøy for prosjektledelse og samarbeid

Vi bruker prosjektstyrings- og samarbeidsverktøy for å strømlinjeforme prosjektarbeidsflyter, noe som gjør det enklere å kommunisere, dele filer og spore fremdrift.

Fokus på kjernevirksomhet

Outsourcing av markedsføringsadministrasjon lar ditt interne team konsentrere seg om kjernevirksomheten, mens eksperter håndterer de tekniske aspektene ved markedsføring.

Kontinuerlig læring

Virtuelle markedsledere holder seg oppdatert med de siste bransjetrendene
og teknologier, som sikrer at markedsføringstiltakene dine drar nytte av de siste fremskrittene.

Dediker oppgavene dine til Virtual Marketing Manager

Med en virtuell salgsassistent kan du levere alle oppgavene som ikke krever din ekspertise og bare fokusere på å avslutte et salg. En virtuell salgsassistent kan hjelpe deg eller salgsteamet ditt med oppgaver som dataregistrering, utgiftsrapportering, undersøke prospekter og sette opp påminnelser.

Dediker de grunnleggende salgsoppgavene. Administrative oppgaver som håndtering av sosiale medier eller til og med håndtering av dataregistrering trenger ikke å være det eksklusive domenet til salgsteamet ditt. En VA som tilbyr tilstrekkelige assistenttjenester vil håndtere disse administrative oppgavene med et øye for å få dem til å passe inn i salgsteamets behov.

Outsource håndtering av kunderelasjoner. Lei av å håndtere oppfølginger? Nå ut til potensielle kunder? Håndtere kundestøtte selv? Du har programvare for kundeforhold av en grunn. Men hvis du heller vil fokusere på ulike deler av virksomheten din, kan en virtuell salgsassistent ta det løs.‍

Priser

Deltid
Fra 17.25 € per time
Deltids virtuell ansatt
84 timer i måneden
Fra 1449 € per måned
Ingen ekstra kostnader
Full-Time
BASE
Fra 13.57 € per time
Heltids virtuell ansatt
168 timer i måneden
Fra 2280 € per måned
Ingen ekstra kostnader
lag
pro
Custom Priser
Eksempel på 4 årsverk sitt team
Virtuell eller intern avdeling
Ulike posisjoner på prosjektet
Pengene tilbake-garanti

Kompetanse

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vår spesialist kan hjelpe deg med On-site og Off-site SEO-prosjekter. Vi kan utvikle og implementere nye strategier for å målrette den ønskede målgruppen.

Betal-per-klikk-administrasjon

Vi kan bistå med betalt annonsering for å forbedre salg/leadsgenerering. Teamet vårt kan implementere de beste løsningene ved å bruke noen av de viktigste digitale markedsføringskanalene i bransjen: Google-verktøy, Shopping-annonser, videoannonser, e-postmarkedsføring og andre).

Sosiale medier markedsføring

Med riktig markedsføringsplan for sosiale medier og kampanjeovervåkingssystem kan innholdsmarkedsføring på sosiale medier øke søketrafikken, mer fordelaktig kundeengasjement og forbedre merkelojalitet. BA-teamet kan skape merkekjennskap gjennom sosiale medier for å gi kundene et syn på din bedrift, atmosfære og produkter/tjenester.

Innholdsskaping

Innholdsteamet vårt kan hjelpe deg med å lage tekst eller visuelt innhold. Vi kan introdusere spesialister til virksomheten din som vil lage innhold for din: plakater, blogger, nyhetsbrev og mer.

Drevet av

Enkle trinn for å få en dedikert virtuell medarbeider

1. Gratis konsultasjon

Send oss ​​en forespørsel, så kontakter vi deg personlig innen 24 timer for å diskutere dine forretningsbehov.

2. Gi løsning

Vi vil gi en løsning for din virksomhet med priser og deretter vente på din godkjenning.

3. Velg en kandidat

Vi vil velge ut og presentere de best egnede kandidatene for din virksomhet.

4. Gå live!

Umiddelbart, etter utvelgelsen, er den valgte kandidaten klar til å jobbe for deg. Alt du trenger å gjøre nå er å sørge for oppgaver og oppgaver som spesialisten kan utføre for firmaet.

Andre markedsførings- og salgsrelaterte stillinger

Ofte stilte spørsmål

Hvordan ansette en digital markedssjef?

For å ansette en digital markedssjef, definere behovene dine, opprette en stillingsannonse, gjennomgå CVer og porteføljer, gjennomføre intervjuer og vurdere deres erfaring og ferdigheter.

Hvilke ferdigheter bør du se etter når du ansetter en markedssjef?

Se etter ferdigheter innen digital markedsføringsstrategi, SEO, PPC, sosiale medier, analyser, teamledelse og tilpasningsevne til nye digitale trender.

Hva er de viktigste spørsmålene å stille når du ansetter en digital markedssjef?

Spør om deres tidligere kampanjer, erfaring med relevante verktøy, deres tilnærming til dataanalyse og hvordan de holder seg oppdatert på bransjetrender.

Hva er de vanlige spørsmålene om å bli digital markedssjef?

Vanlige spørsmål om å bli en digital markedssjef kan omfatte spørsmål om nødvendige kvalifikasjoner, karrierevekst og bransjespesifikke sertifiseringer.

Bør du vurdere å ansette en virtuell markedsføringsassistent?

Å ansette en virtuell markedsføringsassistent kan være en kostnadseffektiv måte å få støtte for oppgaver som innholdsskaping, administrasjon av sosiale medier og dataanalyse, avhengig av bedriftens behov.

Les mer om virtuelle ansatte

Introduksjonssamtale

Avtal en rask konsultasjon