Ansett virtuelle IT-utviklere

Baltic Assist IT-utviklere jobber i ulike bransjer, inkludert finans, helsevesen, teknologi, landbruk og handel. De fleste arbeidsoppgaver inkluderer å analysere brukerbehov, designe programvareløsninger, skrive og teste kode, feilsøke og feilsøke applikasjoner og vedlikeholde programvaredokumentasjon.
Våre IT-utviklere er dyktige i mange programmeringsspråk, som f.eks Java, Python, PHP, SQL, HTML, C++ og andre. Med mange tekniske ferdigheter tar vi sikte på å implementere andre viktige ferdigheter for prosjektledelse. Vår erfaring tilsier at det er viktig med sterke problemløsningsevner, analytiske evner og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Fordeler med å ansette en Baltic Assist Virtual IT-utviklere

Kostnadseffektivitet

Å jobbe med virtuelle IT-utviklere kan ofte være mer kostnadseffektivt enn å ansette internt personale. Du kan spare på utgifter som kontorlokaler, utstyr og ansattegoder. 

fleksibilitet

Vi kan sikre at våre virtuelle utviklere har ekspertise innen ulike teknologier og programmeringsspråk, slik at du kan ansette eksperter på spesifikke områder som nettutvikling, mobilapputvikling, datavitenskap eller cybersikkerhet.

Variert kompetanse

Å ansette interne utviklere kan være en langvarig og ressurskrevende prosess. Våre virtuelle utviklere er imidlertid tilgjengelige for å starte arbeidet raskt, noe som reduserer rekrutterings- og onboarding-tiden.

tids~~POS=TRUNC

Å ansette interne utviklere kan være en langvarig og ressurskrevende prosess. Våre virtuelle utviklere er imidlertid tilgjengelige for å starte arbeidet raskt, noe som reduserer rekrutterings- og onboarding-tiden.

skalerbarhet

Våre spesialister er godt kjent med prosjektstyringsverktøy og kommunikasjonsplattformer, noe som gjør det lettere å spore prosjektfremdrift og opprettholde effektivt samarbeid.

Priser

Deltid
Fra 17.25 € per time
Deltids virtuell ansatt
84 timer i måneden
Fra 1449 € per måned
Ingen ekstra kostnader
Full-Time
BASE
Fra 13.57 € per time
Heltids virtuell ansatt
168 timer i måneden
Fra 2280 € per måned
Ingen ekstra kostnader
lag
pro
Custom Priser
Eksempel på 4 årsverk sitt team
Virtuell eller intern avdeling
Ulike posisjoner på prosjektet
Pengene tilbake-garanti

Kompetanse

Software Development

Vi kan introdusere kvalifiserte IT-utviklere til teamet ditt som kan hjelpe med programvareutvikling, design, programmering, dokumentering, testing og feilretting ved å lage og vedlikeholde applikasjoner, rammeverk eller andre programvarekomponenter.

App støtte

Vi kan bygge deg et team som kan hjelpe med ende-til-ende appvedlikehold, versjonering og oppgradering av applikasjonene dine gjennom hele livssyklusen.

Cloud Services

Baltic Assist kan sette opp et team for å støtte et skymiljø som best oppfyller forretningskravene dine. Med outsourcede skytjenester kan du optimalisere IT-administrasjonen, produktiviteten, effektiviteten og innovasjonen.

Cyber-sikkerhet

Forbedring av sikkerheten holder konfidensielt, klassifisert og viktig forretningsmateriell godt sikret. Du forbedrer også utstyrets levetid og kvalitet ved å beskytte teknologiene dine mot skadelig programvare. Dermed kan du tilby kundene dine bedre tjenester på alle andre områder.

Drevet av

Enkle trinn for å få en dedikert virtuell medarbeider

1. Gratis konsultasjon

Send oss ​​en forespørsel, så kontakter vi deg personlig innen 24 timer for å diskutere dine forretningsbehov.

2. Gi løsning

Vi vil gi en løsning for din virksomhet med priser og deretter vente på din godkjenning.

3. Velg en kandidat

Vi vil velge ut og presentere de best egnede kandidatene for din virksomhet.

4. Gå live!

Umiddelbart, etter utvelgelsen, er den valgte kandidaten klar til å jobbe for deg. Alt du trenger å gjøre nå er å sørge for oppgaver og oppgaver som spesialisten kan utføre for firmaet.

Dediker oppgavene dine til virtuelle IT-utviklere

Med en virtuell salgsassistent kan du levere alle oppgavene som ikke krever din ekspertise og bare fokusere på å avslutte et salg. En virtuell salgsassistent kan hjelpe deg eller salgsteamet ditt med oppgaver som dataregistrering, utgiftsrapportering, undersøke prospekter og sette opp påminnelser.

Dediker de grunnleggende salgsoppgavene. Administrative oppgaver som håndtering av sosiale medier eller til og med håndtering av dataregistrering trenger ikke å være det eksklusive domenet til salgsteamet ditt. En VA som tilbyr tilstrekkelige assistenttjenester vil håndtere disse administrative oppgavene med et øye for å få dem til å passe inn i salgsteamets behov.

Outsource håndtering av kunderelasjoner. Lei av å håndtere oppfølginger? Nå ut til potensielle kunder? Håndtere kundestøtte selv? Du har programvare for kundeforhold av en grunn. Men hvis du heller vil fokusere på ulike deler av virksomheten din, kan en virtuell salgsassistent ta det løs.‍

Andre IT-stillinger

Ofte stilte spørsmål

Hvordan ansetter jeg en ekstern utvikler?

For å ansette en ekstern utvikler, definere prosjektbehovene dine, bruk online jobbplattformer eller byråer, gjennomgå porteføljer, gjennomføre intervjuer og sjekke referanser.

Hvor mye koster det å ansette en apputvikler?

Apputviklerkostnadene varierer mye, men gjennomsnittlig timepris er 50€ til 150€, avhengig av faktorer som opplevelse og plassering.

Hva er timeprisen for eksterne programvareingeniører?

Timepriser for eksterne programvareingeniører varierer vanligvis fra 30€ til 150€, med variasjoner basert på ferdigheter og plassering.

Hvilke faktorer bør du vurdere før du ansetter eksterne utviklere?

Vurder faktorer som tekniske ferdigheter, erfaring, kommunikasjonsevner, tidssonejustering og kulturell tilpasning når du ansetter eksterne utviklere.

Hva gjør eksterne utviklere?

Eksterne utviklere designer, koder, tester og vedlikeholder programvare eller applikasjoner, og jobber ofte fra et sted utenfor selskapets fysiske kontor.

Hvorfor ansetter selskaper programvareutviklere?

Bedrifter ansetter programvareutviklere for å lage, forbedre og vedlikeholde programvare eller applikasjoner, slik at de kan møte kundenes behov, holde seg konkurransedyktige og nå forretningsmål.

Les mer om virtuelle ansatte

Introduksjonssamtale

Avtal en rask konsultasjon