Prisliste for Virtuelle Ansatte

Deltidsansatt

80 time per måned

13€ per time

1040€ per måned

Ingen ekstra avgifter

Fulltidsansatte

168 time per måned

11€ per time

1800€ per måned

Ingen ekstra avgifter

Team

Eksempel på 3 årsverk

Store Bedrifter

Send Oss Et Prisforslag

Uansett om du ser etter en fulltids virtuell assistent, en deltidsassistent som du kan ringe når som helst eller en gruppe med administratorer som jobber fulltid, har vi det du trenger – uten at det skal koste skjorta.

Kundene til Baltic Assist har opplevd vellykket outsourcing av fulltidsansatte med en rekke ulike roller (kundestøtte, compliance, dataregistrering, undersøkelser og prosjektassistanse) for en rimelig pris på 1800 euro per måned. Når entreprenørene, investorene og SMBene vi arbeider med oppdager at de nedtynget av for mange konstante, arbeidstunge oppgaver som hindrer de fra å kunne fokusere på det store bildet, kan vi hjelpe til med en personifisert deltidsansatt, kun for 1040 euro per måned.

Mange skandinaviske bedrifter har satt sin tillitt til Baltic Assist for å bidra i deres IT-avdelinger, markedsføring og andre utforskningsavdelinger, så vel som å sørge for at kundeservice går smidig for seg, uten hodebry. Et fulltidsansatt team med tre kvalifiserte ansatte kan bli ditt for kun 5400 euro per måned – ingen ekstra kostnader!

    Bestill En Gratis Konsultasjon