Vår historie

Kommandittselskapet Baltic Virtual Assistants bryter internasjonale barrierer ved å tilby kostnadsreduserende ansettelsesløsninger for bedrifter over hele verden.

Baltic Assist ble grunnlagt i 2015 da to fremtidsrettede og forretningsorienterte personer - Andzej Rynkevic og Per Moller - slo seg sammen. Per var managing partner i Ernst & Young i Danmark og Baltikum, mens Andzej samlet sin erfaring i Barclays Technology Centre her i hjertet av Vilnius. På et eller annet tidspunkt ble en idé født. Konseptet gikk ut på å tilby kostnadseffektivt arbeid og regnskapshjelp til kunder over hele verden.

Den viktigste egenskapen var at alt skulle gjøres virtuelt, og at kvaliteten på arbeidet skulle være på høyde med eller til og med høyere enn det som forventes internt. Et par år senere kan Baltic Assist med stolthet si at ideen og gjennomføringen var vellykket. Den stadig voksende listen over fornøyde kunder og hundretusener (om ikke millioner) spart ved å redusere lønnskostnadene for partnerne våre beviser poenget Andzej og Per forsøkte å få frem i 2015.
Dedikerte virtuelle tjenester
Baltic Assist tilbyr backoffice-assistanse og virtuell regnskapsføring til organisasjoner i alle størrelser, uavhengig av bransje, i hele regionen vår. Hos oss får du alle fordelene, enkel kommunikasjon og kompetansen til dedikerte medarbeidere på stedet til en brøkdel av prisen - for hvert prosjekt, hver gang. Vi satser på effektivitet, førsteklasses ekspertise og proaktiv prosjektledelse for å spare deg for penger, slik at du kan fokusere mer på å drive virksomheten din og mindre på å holde oppsyn med personalet.
Vårt oppdrag | Visjon
Å tilby våre partnere de mest teknologisk avanserte og kostnadseffektive outsourcingtjenestene.
Å bli den mest ettertraktede, bransjeledende leverandøren av digitale tjenester i verden.
Vår historie