Casestudier

Casestudie for ORDERYOYO og Baltic Assist økonomistyring

Financial Accountant

Oversikt

At Baltic Assist, prioriterer vi å gi kundene våre mulighet til å fokusere på veksten av virksomheten deres ved å administrere deres daglige oppgaver effektivt.

Derfor er vi glade for å dele nok en casestudie, som setter søkelyset på samarbeidet vårt med Bestill YOYO, som spesialiserer seg på online bestillingssystemer for takeaway.

OrderYOYO tilbyr omfattende programvaretjenester skreddersydd for takeaway-restauranter, inkludert utvikling av nettsteder, integrerte betalingsgatewayer og strategiske markedsføringsløsninger som søkemotoroptimalisering (SEO).

I det stadig konkurransepregede markedet skiller OrderYOYO seg ut som et kostnadseffektivt alternativ, som sikrer at restauranter beholder eierskapet til sine verdifulle data. Dette unike verdiforslaget har posisjonert OrderYOYO som et foretrukket valg blant takeaway-bedrifter som søker pålitelige og rimelige online bestillingsløsninger.

OrderYOYO, for tiden med 208 heltidsansatte, tok kontakt med Baltic Assist i 2016, og siden den gang har vi jobbet med å tilby regnskap og lønnstjenester til laget deres.

Utfordring

Før teamet på OrderYOYO ble samarbeidet med Baltic Assist, møtte teamet et betydelig hinder. Som et oppstartsselskap, de trengte akutt hjelp med regnskapsprosessene sine, men manglet et internt team dedikert til denne oppgaven. Denne hindringen gjorde det vanskelig for dem å fokusere på strategiske forretningsaspekter og kunne på lang sikt påvirke deres vekst.

Teamet vårt gikk inn fra begynnelsen, fra null, for å tilby viktige regnskapstjenester. Vi tok ikke bare opp det umiddelbare behovet for økonomistyring men spilte også en rolle i den generelle utviklingen av OrderYOYOs virksomhet.

Oppløsning

Teamet vårt i Baltic Assist svarte på OrderYOYOs utfordring ved å tilby løsninger skreddersydd for deres spesifikke behov og de utviklende kravene til deres voksende virksomhet.

Vi skalerte prosjektet med et team bestående av 3 juniorregnskapsførere, 2 regnskapsførere, 1 seniorregnskapsfører og 1 teamleder, og sikret at OrderYOYOs regnskapskrav ble effektivt administrert og støttet.

Med en forpliktelse til fortreffelighet, dedikerte vi 450 timer per måned til prosjektet, med kapasitet til å skalere opp ytterligere etter behov. Videre gjennomførte teamet vårt med suksess flere nye prosjekter for å forbedre OrderYOYOs operasjonelle effektivitet og økonomistyringsevner.

Under arbeidet vårt sammen, vi har levert følgende tjenester:

  • Økonomisk regnskap og avstemming av banktransaksjoner
  • Betalingsbehandlingstjenester
  • Full-scope leverandørgjeld styring og kommunikasjon med leverandører
  • Utarbeidelse og regnskapsføring av lønn, regnskap, konsolidering, revisjonsbistand og debitoravstemminger

I tillegg tok teamet vårt ansvar for kommunikasjon og forberedelse av innspill for lønnsleverandører i Storbritannia og IE, som for tiden implementerer Corpay-løsninger, og introduserte Uniconta regnskapssystem, ytterligere effektivisering og optimalisering av OrderYOYOs regnskapsprosesser.

Resultater

Kundens tilbakemeldinger fremhevet vår rolle i etablere et solid økonomisk fundament for dem, avgjørende for suksessen til enhver bedrift.

«Du kan alltid stole på Baltic Assist, siden de alltid er veldig tilstede og de kjenner virksomheten vår (noen ganger bedre enn oss). Det er vanskelig å få gode medarbeidere med regnskapskompetanse i Danmark, så Baltic Assist tilfører stor stabilitet til vår virksomhet. Teamet jobber veldig hardt når det er nødvendig for at vi skal lykkes med prosjektene våre.» — Jens Peter Smidt Blak, finanssjef for OrderYOYO.

Under vårt partnerskap oppnådde OrderYOYO bemerkelsesverdig suksess med å effektivisere økonomistyringen. Med støtte fra Baltic Assist kunne OrderYOYO fokusere på strategiske initiativer mens vi administrerte viktige regnskaps- og lønnstjenester. Denne strømlinjeformede økonomistyringstilnærmingen ga OrderYOYO stabilitet og selvtillit til å forfølge sine vekstmål.