Nyheter

Hvordan danske selskaper kan dra nytte av å outsource bokføring til Baltic Assist

6896883:3

Når vi ser tilbake til røttene til outsourcingshistorien, var finans et av de første områdene som bedrifter har vurdert å outsource. Tider, da SMBer ansetter interne regnskapsførere, er forbi. Det hele startet med å outsource selskapets økonomi til lokale regnskapsfirmaer inntil bedrifter bestemte seg for å flytte regnskap til utlandet. Et av nøkkelstedene som har gjort en forskjell for SMB-eiere er outsourcing av bokføring.

Bokføring er mye som å gå til legen for en årlig helsesjekk - ingen ønsker å gjøre det, men å avslå det kan føre til alvorlige problemer. I dag har teknologien flyttet mange regnskapssystemer til skyen, hvor finanseksperter kan fullføre jobben uavhengig av hvor de befinner seg.

Enkelte småbedriftseiere velger fortsatt å fullføre bokføringen selv og leie inn økonomieksperter kun for dyktige regnskapsoppgaver som rapportering og årsregnskapsavslutning, men dette er en risikabel måte å styre bedriftsøkonomien på fordi feil bokføring kan føre til kostbare feil i fremtiden.

Fordeler med outsourcing av regnskap og bokføring

Her er de viktigste fordelene ved å outsource regnskapsoperasjonene til Baltic Assist:

Sparer tid

Outsourcing av bokføringen vil frigjøre verdifull tid som kan rettes mot selskapets vekst. Å bruke tid på regnskap kan være en enorm distraksjon i en daglig rutine. Ved å fjerne denne distraksjonen kan bedriftseieren konsentrere seg om de tingene som betyr noe og tilføre verdi.

Spare penger

Du trenger ikke betale lønn til din hel- eller deltidsansatte. Du slipper også de tapte produktivitetskostnadene som kommer når du ansetter en ansatt. Siden Baltic Assist er lokalisert i Litauen, tilbyr vi den beste regnskapsprisen på det danske markedet.

Erfarne råd

Du trenger ikke å bekymre deg for at de ansatte får de riktige kvalifikasjonene og holder seg oppdatert med gjeldende regler og forskrifter. Du har ansatt et team med erfarne fagfolk, som kan gi deg råd om hvordan du kan drive bedre og strukturere virksomheten din. Det eneste du trenger å bekymre deg for nå er hvordan du kan utvide virksomheten din.

Regnskapsprogramvare på toppnivå

Har du noen gang opplevd at gamle og sta regnskapsførere bruker metodene som er her fra 1990-tallet? Baltic Assist er et selskap som bruker den mest effektive regnskapsprogramvaren og verktøyene, som vil gjøre regnskapsoperasjonene dine mest mulig automatiserte.
Skalerbarhetspotensial. Hvis du ekspanderer raskt, utvider vi også omfanget av tjenestene våre. Hvis du har bestemt deg for å kutte kostnader, vil vi tilpasse oss det så fort som mulig. Outsourcing av regnskap gir fleksibiliteten som bare ikke er mulig med å ha økonomifolk ansatt.

Hvis du ønsker å ha en gratis konsultasjon om outsourcing av regnskapsvirksomheten din til erfarne fagfolk, kan du gjerne kontakte oss, så vil vi gjerne diskutere dine behov.