Nyheter

Hvordan kan du spare 20 timer i uken ved å delegere oppgaver til en virtuell assistent?

Baltic Assist Accounting 4

For denne artikkelen, de virtuelle assistentene på Baltic Assist har bestemt deg for å dele en hemmelighet om hvordan du kan spare 20 timer i uken (eller enda mer) ved å outsource og delegere arbeidet ditt til en kvalifisert og erfaren virtuell assistent fra hvor som helst i verden.

Dessuten er det mye enklere enn det kan se ut i utgangspunktet. For ved å delegere følgende oppgaver og aktiviteter kan du ikke bare øke produktiviteten og effektiviteten og gi mer inntekter, men viktigst av alt har du mer tid til å skalere virksomheten din og oppnå langsiktige profesjonelle mål. Selvfølgelig er den virkelige skjønnheten med hver time du sparer ved å outsourcing at du kan gjøre hva du vil. Som å fokusere på ting og mennesker av større personlig betydning eller til og med planlegge en ferie du ikke har hatt på mange år.

Derfor, hvis du har bestemt deg for å oppleve fordelene med outsourcing, er det 3 viktige aspekter du bør ha i tankene:

  1. Ansett en profesjonell og kunnskapsrik virtuell assistent som passer perfekt til dine behov og krav;
  2. Sett de riktige systemene på plass for å sikre vellykket kommunikasjon med din virtuelle assistent (Les mer);
  3. Deleger effektivt dine oppgaver og ulike forretningsaktiviteter.

Så når du har alt på de riktige stedene, her er:

6 MÅTER DU KAN SPARE PÅ DELEGERE OPPGAVER TIL VIRTUELLE ASSISTENTER

  1. La din VA administrere e-posten din og ta vare på kundeservice (5+ timer i uken / 1 time om dagen).

Det er ingen overraskelse at når virksomheten din vokser, øker også mengden e-poster du mottar hver eneste dag. Sjansen er stor for at du bruker mer enn en time om dagen på å svare på lignende henvendelser, spørsmål eller problemer med kundebehandling. I denne prosessen mister du ikke bare verdifull tid, men blir også distrahert fra oppgavene og arbeidet, noe som hjelper deg å gi et betydelig bidrag til å utvide virksomheten din. Du kan imidlertid enkelt delegere disse oppgavene til en erfaren virtuell assistent, som vil ta seg av kundeservice, svare på standard forespørsler, sende Takk skal du ha kort til kundene dine og vil holde innboksen din ren for spam. Så når du sjekker innboksen din, vil du kun se prioriterte e-poster, som du må fokusere på så fort som mulig.

  1. La din VA administrere dine sosiale medier og hjelpe deg med markedsføringen (5+ timer i uken / 1 time om dagen).

Vi er sikre på at du vil være enig med oss ​​i denne, siden sosiale medier er en annen nødvendig, men tidkrevende aktivitet som ikke krever den kompetansen du har. Dessuten er det det enkleste arbeidet du kan outsource og delegere til din virtuelle assistent, som raskt kan matche stilen din, markedsføre virksomheten din, produktene eller tjenestene dine, og sannsynligvis gjøre det mye raskere enn du kunne gjøre. Dessuten kan VA hjelpe deg med å øke følgere på sosiale medier, planlegge eller til og med skrive tweets, og sende invitasjoner til kommende arrangementer. Virtuelle ansatte kan også hjelpe deg med å lage e-postmarkedsføringskampanjer og utarbeide nyhetsbrev, samt lage tilbakemeldingsskjemaer for kunder og annonsere et bestemt prosjekt i pressen. De kan enkelt administrere informasjonen på nettstedet ditt eller til og med sørge for at nettstedet ditt er SEO-vennlig.

  1. La din VA gjøre bokføring, behandle betalinger og håndtere fakturaene (5+ timer i uken / 1 time om dagen).

Hvis du selger produkter eller tilbyr tjenester i virksomheten din, bruker du litt tid på å behandle betalinger, fakturere dine kunder og kunder, og til slutt på å gjøre bokføring for å holde alt organisert. Dessuten kan en kvalifisert og kunnskapsrik VA ta seg av regnearkene, administrere bankkontooperasjoner, hjelpe deg med lønnsberegninger og utarbeide regnskap og ledelsesrapporter. De kan også ta seg av utgående og inngående fakturaer, balansere bøkene dine og gi månedssluttrapporter, samt svare kredittinstitusjoner og lokale skattemyndigheter.

  1. La din VA skrive for deg og deleger oppgavene som involverer skriving (2+ timer i uken).

For å være ærlig kan den virtuelle assistenten være en utmerket markedsfører som hjelper deg med å få ut budskapet ditt ved å bidra til blogginnlegg, nyhetsbrev, tweets, artikler eller innlegg på sosiale medier. Dessuten kan VA korrekturlese, redigere og formatere dokumentene du allerede har forberedt og sørge for at nettstedet ditt er SEO-vennlig. Han/hun kan også transkribere dine poster, notater og referater og gjøre dem om til velstrukturerte dokumenter, e-poster eller noe annet du har i tankene – alt merket og skrevet i en stil som gjenspeiler virksomheten din.

  1. La din VA gjøre det administrative arbeidet for deg (2+ timer i uken).

Husk at din VA kan organisere kalenderen din, planlegge og arrangere møter med dine kunder og leverandører, samt gjøre en reservasjon på favorittrestauranten din, bestille lege- eller tannlegeavtaler og organisere reisene dine. Dessuten kan VA planlegge og koordinere kommende arrangementer, sende invitasjoner, foreta telemarketingsamtaler eller oppdatere og legge inn ny informasjon i databasen din. Uansett, listen er uendelig, så du må la en erfaren profesjonell jobbe for deg når du holder fokus på langsiktige profesjonelle mål.

  1. La VA-undersøkelsen din for deg (1+ timer i uken).

Hver gang du leser de siste bransjenyhetene og kommende arrangementer, undersøk dine konkurrenter og leverandører mens du ser etter den mer effektive eller billigere måten å produsere produkter eller tjenester på; du forsker aktivt. Det betyr at du bruker din verdifulle tid på ting som enkelt kan delegeres til VA. Dessuten kan VA hjelpe deg med å undersøke potensielle forretningsmuligheter eller komme i kontakt med nye kunder, samt oppdatere deg om endringene og relevante nyheter i bransjen, undersøke bestemte niese eller emner og til slutt kompilere markedsdata og utarbeide rapporter.

Baltic Assist er en pålitelig leverandør av virtuell assistanse til gründere, fagfolk og SMBer. Hvis du er interessert i å utforske muligheten til å prøve virtuell assistansetjeneste, kontakt Baltic Assist, og vi hjelper deg gjerne.