finanskontrolltjenester

Med våre Financial Controlling Services gjør vi økonomien enkel og din suksess til vår prioritet. Vårt team av finansielle eksperter er her for å øke virksomheten din gjennom en rekke tjenester. Fra smart økonomisk innsikt til prognoser, det er på poenget.

Vi tilbyr tilpassede styrerapporter, hjelp med kontantstrøm, grundig overvåking og analyser av budsjetter og faktiske resultater.

Priser

Startups og små og mellomstore bedrifter
BASE
55 € per time
Team av regnskapsførere
Økonomisk planlegging og rådgivning
Systemoppsett og integrering
AI Tool Integration & Management
Store foretak
pro
Custom Prosjekt
Rådgivning innen bedriftsøkonomi
Digital Transformation
Finansiell prognose
RPA Rådgivning

Fordeler med å ansette en Baltic Assist Virtual Accountant

Kostnadseffektivitet

Baltic Assist sikrer at du får det beste ut av investeringen din. Uten ekstra kostnader til et fysisk kontor, er besparelsene betydelige.

fleksibilitet

Baltic Assist tilbyr tilpassede engasjementsmodeller. Enten du trenger en fulltidsassistent eller prosjektbasert støtte, har vi dekket deg.

Variert kompetanse

Vårt virtuelle salgsteam er en samling av de beste hodene fra forskjellige bransjer og markeder, klare til å betjene deg.

tids~~POS=TRUNC

Tildel oppgaver som CRM-administrasjon, prospektundersøkelser og mer. La teamet vårt håndtere strevet mens du legger strategier.

skalerbarhet

Baltic Assists virtuelle salgstjenester er designet for vekst. Skaler opp eller ned basert på dine behov uten problemer.

Virtuelle CFO-tjenester

Virtuell CFO-tjeneste tilbyr strategisk økonomisk ledelse skreddersydd for å løfte virksomheten din til nye høyder. Våre erfarne finanseksperter gir omfattende veiledning innen områder som finansiell planlegging, risikostyring, budsjettering og vekststrategier. Med fokus på å optimalisere økonomisk ytelse og maksimere lønnsomhet, gir våre CFO-tjenester bedrifter mulighet til å ta informerte beslutninger. Vi samarbeider tett med teamet ditt, og tilbyr uvurderlig innsikt og ekspertise for å drive bærekraftig vekst og navigere i komplekse økonomiske utfordringer.

Finanskontrolltjenester 2

Virtuelle CFO-tjenester

Vi skaper et klart bilde av din økonomi og løser utfordringen med å analysere tall og administrere dataflyt fra flere kilder. Det gir selvtillit og sjelefred til enhver beslutning. Ved å la oss håndtere det kjappe med økonomistyring, inkludert å holde et øye med budsjetter og faktiske forhold og takle økonomiske dataflyt- og analyseutfordringer, får du mer tid til det som betyr noe – å fokusere på spennende planer for virksomheten din.

Administrasjon av datterselskaper 2 1

Finansielle ERP-partnere vi samarbeider med

Strategiske partnerskap med noen av de ledende ERP-systemleverandørene forsterker oss med instrumenter for å sikre den økonomiske og operasjonelle effektiviteten til våre kunder.

Vi bruker den til regnskap, budsjettering, finansiell rapportering og mye mer.

bedriftslogoer id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 penger dynamikk 366 økonomisk fast full 2 Pleo 1 saft 1 første november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1
bedriftslogoer id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 penger dynamikk 366 økonomisk fast full 2 Pleo 1 saft 1 første november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1

Lås opp ditt økonomiske potensial med vår ekspertise

  • Personlige økonomiske strategier
  • ERP konsultasjon og integrasjon
  • Analyse og planlegging
  • Kunnskap om virtuell finansdirektør

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan forbedre din økonomiske drift!

Trinn for å få prosjektet ditt i gang

1. Evaluering av arbeidsmengde

Først evaluerer våre finansansvarlige ditt nåværende regnskapsoppsett og tilbyr en løsning.

2. Tilbudet

Vi signerer en avtale, gjennomgår relevante juridiske retningslinjer og bestemmer startdato.

3. Introduksjon til teamet

Vi introduserer deg for teamet som skal være ansvarlig for prosjektet. Vi presenterer nye løsninger ved behov.

4. Gi tilganger

Vi setter opp tilgang til relevante plattformer for teamet vårt — for eksempel regnskapssystemer, banker, lønnsprogramvare, etc.

5. Prosjektanalyse

Vi analyserer dine økonomiske operasjoner og blir enige om arbeidsinstruksjoner som definerer de nøyaktige oppgavene, prosedyrene og tidsfristene, slik at partnerskapet er fullstendig gjennomsiktig og databeskyttet.

6. Prosjektstart

Økonomiteamet vårt starter en full operasjon på de avtalte oppgavene og gir fortløpende forslag til automatisering og prosesseffektivisering.

Erfaring og kompetanse

Kontantstrømkontroll

En omfattende kontantstrømkontrolltjeneste er avgjørende for effektiv økonomistyring, og gir virksomheter et robust rammeverk for å optimalisere likviditeten. Finanskontrolltjenester omfatter kontantstrømrapportering og historisk kontantstrømanalyse, og gir innsikt i tidligere økonomiske resultater og identifiserer trender som kan forme fremtidige strategier. En av nøkkelfunksjonene er kontantprognoser, som inkluderer langsiktige anslag basert på ulike forutsetninger og kortsiktige spådommer basert på faktiske data. Denne tjenesten sikrer regelmessige oppdateringer fra regnskapskilder. Den samler data fra flere systemer, for eksempel ERP, salgsordrer, CRM og lagerstyring, for å gi et helhetlig syn på inn- og utstrømmer av kontanter. Dessuten inkluderer den flere kontantscenarioanalyser, slik at virksomheter kan forberede seg på risikoer ved å identifisere områder der utgifter bør begrenses og sikre beredskap til å gripe investeringsmuligheter. I hovedsak forbedrer kontantstrømskontrolltjenesten finansiell synlighet og gir bedrifter mulighet til å navigere i usikkerhet med smidighet og ta strategiske økonomiske beslutninger.

Finner du ikke effektive økonomikontrolltjenester? Baltic Assist er her for å hjelpe deg!

Hjelp til å tiltrekke investeringer eller lånefinansiering

Vår kunnskap om investeringer eller lånefinansiering hjelper deg i hvert trinn i prosessen, fra grundig forberedelse til effektiv presentasjon. Vår finansielle ekspertise strekker seg til detaljert budsjettkonsolidering, og sikrer en grundig og helhetlig tilnærming til dine økonomiske planleggings- og presentasjonsbehov. I tett samarbeid med kundene våre skreddersyr vi vår tilnærming for å samsvare med deres unike forretningsbehov og mål. Samarbeidet strekker seg til å lage profesjonelle maler og presentasjoner, for å sikre at dine økonomiske data presenteres overbevisende og overbevisende. Enten du søker risikokapital eller henvender deg til låneleverandører, er vårt fokus på å vise frem din økonomiske levedyktighet gjennom historiske rapporter og prognoserapporter. Baltic Assist har som mål å forbedre potensielle kunder og maksimere potensialet for vellykket investeringsattraksjon eller lånefinansiering.

Finner du ikke effektive økonomikontrolltjenester? Baltic Assist er her for å hjelpe deg!

Finansielle beregninger, KPI-analyse og klargjøring av dashbord

Vår dedikerte tjeneste fokuserer på å gi deg en tilpasset og omfattende rapport som går utover tradisjonelle økonomiske oppsummeringer. Vi utmerker oss i å integrere nøkkelytelsesindikatorer (KPIer) skreddersydd til dine bransje- og organisasjonsmål. Teamet vårt er forpliktet til å hjelpe deg med å ta informerte beslutninger ved å presentere en klar og innsiktsfull analyse av dine økonomiske beregninger. Vi forstår viktigheten av brukervennlige grensesnitt for beslutningstakere, og derfor lager vi intuitive dashboards som gir en rask og omfattende oversikt over ditt økonomiske landskap. Med vår ekspertise tar vi sikte på å gi deg verktøyene som trengs for å navigere i kompleksiteten til finansielle data, noe som muliggjør strategiske beslutninger for suksess og vekst for virksomheten din.

Finner du ikke effektive økonomikontrolltjenester? Baltic Assist er her for å hjelpe deg!

Økonomisk prognose og budsjettering

Tjenesten for finansiell prognose og budsjettering som vi tilbyr dyktige finanseksperter med et vell av erfaring innen regnskap, ledelsesrapportering og finansiell analyse. Tjenesten vår skreddersyr en dynamisk modell tilpasset bedriftens behov og rapporteringsfrekvens. Sømløs konsolidering av input fra ulike ledelseskilder muliggjør en omfattende sammenligning av faktiske forhold og budsjett.

Finner du ikke effektive økonomikontrolltjenester? Baltic Assist er her for å hjelpe deg!

Styre- og ledelsesrapportering

Vår styre- og ledelsesrapporteringstjeneste er en avgjørende komponent i vår Finance Controlling-suite og er designet for å heve din økonomiske fortelling. Vi utarbeider nøyaktig maler for styrerapportering, gjennomfører dybdeanalyser av faktiske forhold vs budsjett, og gjør nyanserte prognosejusteringer. Utover tall, utmerker tjenesten vår seg i å lage analytisk innsikt som gir en dyp forståelse av ditt økonomiske landskap. Som en sømløs forlengelse av vårt engasjement, utarbeider vi polerte presentasjonslysbilder, som gir finansdirektøren din mulighet til å levere virkningsfull innsikt til investorer eller styret.

Finner du ikke effektive økonomikontrolltjenester? Baltic Assist er her for å hjelpe deg!

Finansiell rådgivning

Med et godt øye på din unike forretningskontekst, bryter våre eksperter ned kompleksiteten til risikoer, avdelingsresultater og svingninger i kostnader og lønnsomhet. Bevæpnet med denne destillerte informasjonen gir vi deg en enkel rapport og konsultasjon, som sikrer at kompleksiteten i finans blir oversatt til et format som er lett å forstå. Målet vårt er å styrke beslutningstakere som deg. Utover bare tall, veileder vi deg gjennom potensielle investeringsmuligheter og samarbeider for å redefinere forretningsstrukturen din for optimal ytelse.

Finner du ikke effektive økonomikontrolltjenester? Baltic Assist er her for å hjelpe deg!

Les mer om finansnyheter i bloggen vår

Har du noen spørsmål?

Avtal en rask konsultasjon