Regnskap tjenester

Her hos Baltic Assist utnytter vi hele tiden teknologiske fremskritt innen regnskap. Vi tror at innovasjon innen regnskapstjenester er avgjørende for å holde seg konkurransedyktig og gi kundene verdifull innsikt utover standard etterlevelse og rapportering. Å omfavne teknologi og ta i bruk en fremtidsrettet tilnærming til økonomistyring kan skille regnskapsfirmaer i et raskt utviklende forretningslandskap.

Våre omfattende regnskapstjenester er dedikert til å tilby strategiske løsninger for din økonomiske suksess. Vi blander sømløst finansiell ekspertise med banebrytende teknologi for å levere en helhetlig tilnærming til økonomistyring.

Fordeler med å ansette en Baltic Assist Virtual Accountant

Kostnadseffektivitet

Baltic Assist sikrer at du får det beste ut av investeringen din. Uten ekstra kostnader til et fysisk kontor, er besparelsene betydelige.

fleksibilitet

Baltic Assist tilbyr tilpassede engasjementsmodeller. Enten du trenger en fulltidsassistent eller prosjektbasert støtte, har vi dekket deg.

Variert kompetanse

Vårt virtuelle salgsteam er en samling av de beste hodene fra forskjellige bransjer og markeder, klare til å betjene deg.

tids~~POS=TRUNC

Tildel oppgaver som CRM-administrasjon, prospektundersøkelser og mer. La teamet vårt håndtere strevet mens du legger strategier.

skalerbarhet

Baltic Assists virtuelle salgstjenester er designet for vekst. Skaler opp eller ned basert på dine behov uten problemer.

Priser

Startups og små og mellomstore bedrifter
BASE
Starter på 38 € per time
Team av regnskapsførere
Økonomisk planlegging og rådgivning
Systemoppsett og integrering
AI Tool Integration & Management
Store foretak
pro

Custom Prosjekt
Rådgivning innen bedriftsøkonomi
Digital Transformation
Finansiell prognose
RPA Rådgivning

Dediker oppgavene dine til Virtual Accountant

Med en virtuell salgsassistent kan du levere alle oppgavene som ikke krever din ekspertise og bare fokusere på å avslutte et salg. En virtuell salgsassistent kan hjelpe deg eller salgsteamet ditt med oppgaver som dataregistrering, utgiftsrapportering, undersøke prospekter og sette opp påminnelser.

Dediker de grunnleggende salgsoppgavene. Administrative oppgaver som håndtering av sosiale medier eller til og med håndtering av dataregistrering trenger ikke å være det eksklusive domenet til salgsteamet ditt. En VA som tilbyr tilstrekkelige assistenttjenester vil håndtere disse administrative oppgavene med et øye for å få dem til å passe inn i salgsteamets behov.

Outsource håndtering av kunderelasjoner. Lei av å håndtere oppfølginger? Nå ut til potensielle kunder? Håndtere kundestøtte selv? Du har programvare for kundeforhold av en grunn. Men hvis du heller vil fokusere på ulike deler av virksomheten din, kan en virtuell salgsassistent ta det løs.‍

Finansielle ERP-partnere vi samarbeider med

Strategiske partnerskap med noen av de ledende ERP-systemleverandørene forsterker oss med instrumenter for å sikre den økonomiske og operasjonelle effektiviteten til våre kunder.

Vi bruker den til regnskap, budsjettering, finansiell rapportering og mye mer.

bedriftslogoer id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 penger dynamikk 366 økonomisk fast full 2 Pleo 1 saft 1 første november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1
bedriftslogoer id2rSVF805 1 Business Central 1 Billy 1 Intuit quickbooks 1 danlon 1 1 penger dynamikk 366 økonomisk fast full 2 Pleo 1 saft 1 første november 1 Uniconta 1 visma 1 xero 1 zenegy svart 1 1 tripletex 1
Drevet av

Lås opp ditt økonomiske potensial med vår ekspertise

  • Personlige økonomiske strategier
  • ERP konsultasjon og integrasjon
  • Analyse og planlegging
  • Kunnskap om virtuell finansdirektør

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan forbedre din økonomiske drift!

Trinn for å få prosjektet ditt i gang

1. Evaluering av arbeidsmengde

Først evaluerer våre finansansvarlige ditt nåværende regnskapsoppsett og tilbyr en løsning.

2. Tilbudet

Vi signerer en avtale, gjennomgår relevante juridiske retningslinjer og bestemmer startdato.

3. Introduksjon til teamet

Vi introduserer deg for teamet som skal være ansvarlig for prosjektet. Vi presenterer nye løsninger ved behov.

4. Gi tilganger

Vi setter opp tilgang til relevante plattformer for teamet vårt — for eksempel regnskapssystemer, banker, lønnsprogramvare, etc.

5. Prosjektanalyse

Vi analyserer dine økonomiske operasjoner og blir enige om arbeidsinstruksjoner som definerer de nøyaktige oppgavene, prosedyrene og tidsfristene, slik at partnerskapet er fullstendig gjennomsiktig og databeskyttet.

6. Prosjektstart

Økonomiteamet vårt starter en full operasjon på de avtalte oppgavene og gir fortløpende forslag til automatisering og prosesseffektivisering.

Erfaring og kompetanse

bokføring

Vi tilbyr ekspert bokføringstjenester skreddersydd for bedriftens behov. Vårt erfarne team sikrer nøyaktige økonomiske poster, rettidig rapportering og personlig støtte, slik at du kan fokusere på å utvide virksomheten din med tillit.

Integrert finansiell strategi

Vi går utover konvensjonell regnskap, og integrerer finansiell strategi i alle aspekter av tjenestene våre. Teamet vårt samarbeider med deg for å tilpasse regnskapspraksis med dine overordnede forretningsmål.

Risikoredusering og overholdelse

Naviger i komplekse økonomiske landskap med selvtillit. Vår sofistikerte regnskap inkluderer risikostyringsstrategier og sikrer streng overholdelse av
stadig utviklende regulatoriske standarder, inkludert lokale GAAP og IFRS.

Tilpasset rapportering for strategisk innsikt

Få tilgang til tilpassede rapporter som gir strategisk innsikt i dine økonomiske resultater. Vi tror på å gi mer enn bare tall; vi gir narrativet som gir deg mulighet til å ta informerte strategiske beslutninger.

Teknologidrevet økonomistyring

Utnytt teknologiens kraft for effektiv økonomistyring. Våre løsninger utnytter avanserte verktøy og analyser, og integrerer sømløst finansiell ekspertise med teknologi for optimale resultater.

Økonomifunksjonsvurdering og internkontroll

Evaluer og forbedre din økonomifunksjon med våre grundige vurderinger. Identifiser muligheter for forbedringer, effektivitetsgevinster og strategisk innretting i din økonomiavdeling. Styrke internkontroll og risikostyring for et robust økonomisk rammeverk.

Automatisert dokumenthåndtering

Strømlinjeform dokumenthåndteringsprosessene dine med våre automatiserte løsninger. Fra fakturaer til regnskap, vår automatiserte håndtering sikrer nøyaktighet og effektivitet.

Rådgivning innen økonomistyring og skatt

Få tilgang til strategiske konsulenttjenester for økonomistyring og skatteoptimalisering. Ekspertene våre gir skreddersydde råd for å forbedre din økonomiske strategi, administrere skatteforpliktelser og optimalisere den generelle økonomiske ytelsen.

Avstemminger og regnskapsmessig helsesjekk

Sikre nøyaktigheten og helsen til dine økonomiske poster gjennom våre grundige avstemminger og regnskapsmessige helsesjekker. Identifiser og adresserer avvik proaktivt.

Utarbeidelse av SOP, prosedyrer og sjekklister

Sikre operasjonell fortreffelighet med vår omfattende utarbeidelse av standard driftsprosedyrer (SOP), andre prosedyrer og sjekklister. Vi skreddersyr disse dokumentene til dine unike behov, og gir klare retningslinjer for strømlinjeformede økonomiske prosesser.

Kontoplan og utvikling av regnskapspolitikk

Optimaliser din økonomiske struktur med vår ekspertise på å utvikle en skreddersydd kontoplan. Vi bistår også med å lage regnskapsprinsipper som er i tråd med bransjestandarder og regulatoriske krav.

Les mer om finansnyheter i bloggen vår

Har du noen spørsmål?

Avtal en rask konsultasjon