FAQ

Folk er vår viktigste besittelse. Stort sett ansetter vi talentfulle individer som har en lidenskap for å lære. De som er ivrige etter å lære vil raskt finne suksess her hos Baltic Assist. En av våre hovedmål vil alltid være å skape verdi for kundene våre. Minimumskravet for ansettelse er en universitetsgrad og 2+ år med arbeidserfaring.
Kostnadsfaktoren er til stede i ethvert prosjekt vi er opptatt med hos Baltic Assist. Litauen, hvor vi er basert, er en hurtigvoksende ung økonomi hvor levekostnadene er langt lavere enn i Skandinavia, Vest-Europa, Japan, USA, Canada, osv. Du kan forvente deg å kutte kostnadene med opptil 70% (i enkelte tilfeller hele 80%). Fortell oss mer om prosjektet, og vi vil komme tilbake til deg med et tilbud snarest.
Rekruttering er en av de viktigste områdene i vår bransje. Vår hensikt er å sette deg i forbindelse med kun de beste spesialistene eller profesjonelle i sitt respektive felt. For å ansette de mest talentfulle individene – den såkalte kremen – har vi en firetrinns rekrutteringsprosess hvor du, vår partner, også kan være inkludert så mye du ønsker. Vårt rekrutteringssystem er raskt of effektivt, tilfører fleksibilitet i prosessen og tillater en nærgående og aktiv rolle for klienten.
Det er omtrent 75 servicesentre allerede etablert i Litauen, og deler av disse assisterer eller administrerer drift innenfor finanssektoren i utlandet. På grunn av situasjonen i det nåværende markedet kan vi også tiltrekke oss de beste profesjonelle fra andre organisasjoner. De har vanligvis 7+ års erfaring med å utføre revisjonstjenester til internasjonale selskaper og deres datterselskaper. Skandinavia, Storbritannia, USA, Vest-Europa – vi kan levere revisjon uansett hvor ditt hovedkvarter ligger.
Å ha ansatte fra Litauen er en veldig annerledes opplevelse sammenlignet med andre populære land for outsourcing. De viktigste faktorene å ta med i vurderingen er tidsforskjell, kulturelle barrierer og hverdagslige, uskrevne forretningspraksiser. Med outsourcing basert i Litauen har man en nærmest ikke-eksisterende kulturbarriere, noe som tidvis kan føre til problemer andre steder. Det er viktig å huske på at Litauere også er nordeuropeere fra tvers over Østersjøen, med universitetsgrader fra EU og en skandinavisk forretningskultur. Det sistnevnte er i ferd med å innlemmes mer og mer i nesten hver eneste nye og fremgangsrike bedrift, uansett fagfelt. Våre spesialister er læringsvillige, fagmessig dyktige og enkle å arbeide med.
Vi ser etter samarbeidspartnere som vil flytte forretningsdriften sin til en konkurransedyktig beliggenhet hvor det å ofre kvalitet ikke er aktuelt. Baltic Assist vil gjerne samarbeide med bedrifter som ser etter langsiktige nearshoring-partnerskap, fordi dette krever en investering fra begge sider på kort sikt, men gir enorme gevinster på lang sikt.
Vi sier aldri ‘nei’ til noe. Hver utfordring og prosjektbaserte oppgave blir utført med et øye for detaljer, maksimum involvering og et sterkt ønske om å oppnå perfeksjon. Vi fokuserer imidlertid i hovedsak på langsiktige partnerskap. Ta kontakt, la oss møtes eller snakke sammen for å se om vi kan tilby deg de tjenestene som passer din bedrift!
Ikke i det hele tatt. Det firmaet som aldri har arbeidet med et team som har en annen beliggenhet vil måtte etablere noen prosedyrer og verktøy. Disse er nødvendige for at vi skal kunne kommunisere for oppgavefordeling, oversikter, kommentarer, osv. Disse kommunikasjonsverktøyene vil tillate deg å håndtere og arbeide med ansatte uavhengig av avstanden som skiller ditt hovedkvarter og din virtuelle assistent. Dersom du er ny, har Baltic Assist en plan klar for deg.
Baltic Assist sine revisjonstjenester kommer med de 21. århundres automasjonsmuligheter. Vi er raske, og interesserte i å utelate så mye manuelt arbeid som mulig, og vi fokuserer på kvalitetsarbeid som blir levert i tide. I tillegg har vi en tilnærming som setter kunden først, og er alltid klare for å oppskalere raskt når behovet inntreffer.
Teknisk sett er de ansatte leid inn av Baltic Assist, men kan også sees på som dine ansatte, som er dediserte og uttrykkelig leid inn til ditt prosjekt. Baltic Assist er din nearshoring-partner som driver den administrative siden av prosjektet (lokaler, utstyr, lønningsliste, osv.). Ta kontakt for å finne ut mer.