FAQ

Menneskene er vår beste ressurs. Vi ansetter først og fremst dyktige personer med en lidenskap for læring. De som er ivrige etter å lære, vil raskt finne sin suksess her hos Baltic Assist. Et av dine viktigste mål vil være å skape merverdi for kundene våre. De obligatoriske minimumskravene for ansettelse er en universitetsgrad og mer enn 2 års tidligere arbeidserfaring.
Den kostnadsbesparende faktoren er til stede i alle prosjekter som gjennomføres i Baltic Assist. Litauen, der vi holder til, er en raskt voksende, ung økonomi med lavere kostnader sammenlignet med skandinaviske, vesteuropeiske land, Japan, USA, Canada osv. Du kan regne med å redusere kostnadene med opptil 70 % (noen ganger opp mot 80 %). Fortell oss mer om prosjektet, så kommer vi tilbake med et tilbud innen kort tid.
Rekruttering er et av de viktigste områdene i vår virksomhet. Vi bestreber oss på å sette deg i kontakt med de beste spesialistene eller fagfolkene på sine respektive områder. For å ansette de dyktigste medarbeiderne, det vi kaller kremen av kremen, har vi en rekrutteringsprosess i fire nivåer, der du som partner også kan være med så mye du vil. Rekrutteringssystemet i fire nivåer gir fleksibilitet i rekrutteringsprosessen, gjør det mulig for kunden å være tett på og får ting til å skje raskt.
Det er allerede etablert rundt 75 fellestjenestesentre i Litauen, der minst en del av dem støtter eller overvåker virksomheten i finanssektoren. På grunn av den nåværende markedssituasjonen kan vi tiltrekke oss de beste fagfolkene fra andre organisasjoner. De har vanligvis mer enn 7 års erfaring med å levere regnskapstjenester til internasjonale selskaper og deres datterselskaper. Skandinavia, Storbritannia, USA, Vest-Europa - vi kan levere regnskapstjenester uansett hvor hovedkontoret ditt befinner seg.
Å ha ansatte fra Litauen er en helt annen opplevelse enn andre populære outsourcingsdestinasjoner. De viktigste faktorene å ta hensyn til er tidsforskjellen, kulturelle barrierer, hverdagslige og til og med uskrevne forretningspraksiser. Når det gjelder outsourcing fra Litauen, er det eneste man trenger å ta litt hensyn til, en praktisk talt ikke-eksisterende kulturbarriere, noe som kan være et problem i andre deler av verden. Det er viktig å huske på at litauere er nordeuropeere som bor rett over Østersjøen fra Sverige, med universitetsutdannelse fra EU og skandinavisk forretningskultur. Sistnevnte er i ferd med å bli integrert i nesten alle nye og velstående bedrifter, uansett bransje. Våre spesialister er ivrige etter å lære, har høy kompetanse og er lette å samarbeide med.
Vi er på utkikk etter partnere som ønsker å flytte virksomheten sin til et sted med konkurransedyktige kostnader der det ikke er snakk om å gå på akkord med kvaliteten. Baltic Assist er ivrige etter å samarbeide med selskaper som ønsker langsiktige nearshoring-partnerskap, fordi det krever investeringer fra begge parter i begynnelsen, men gir enorme fordeler på lang sikt.
Vi sier aldri nei til noe. Hver eneste utfordring er en prosjektbasert oppgave som utføres med stor oppmerksomhet på detaljer, maksimal involvering og streben etter perfeksjon. Vi er imidlertid først og fremst opptatt av langsiktige partnerskap. Ta kontakt med oss, la oss møtes eller se om vi kan tilby tjenester som passer for din virksomhet!
Det er slett ikke vanskelig å ha eksterne medarbeidere. En bedrift som aldri har prøvd å jobbe med eksterne team før, må etablere noen rutiner og arbeidsverktøy. Disse er nødvendige for å ha hensiktsmessige kommunikasjonsmidler for delegering av oppgaver, oversikt over retningslinjer, kommentarer osv. Disse kommunikasjonsmidlene vil gjøre det mulig for deg å håndtere og samarbeide med de ansatte uavhengig av avstanden mellom hovedkontoret og den virtuelle assistenten. Hvis du er ny - Baltic Assist har en plan klar for deg.
Baltic Assist regnskapstjenester kommer med det 21. århundrets automatiseringsmuligheter. Vi er raske, ivrige etter å eliminere så mye manuelt arbeid som mulig og svært fokuserte på kvalitet og levering til avtalt tid. I tillegg setter vi kunden i sentrum og er alltid klare til å skalere opp raskt når behovet oppstår.
Teknisk sett er Baltic Assist-ansatte innleide, men du bør se på dem som dine egne ansatte som er dedikert og eksplisitt ansatt for prosjektet ditt. Baltic Assist fungerer som din nearshoring-partner, som tar seg av den administrative delen av prosjektet (lokaler, utstyr, lønn osv.). Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer.