Salgs og markedsføringskonsulenter

Våre salgs og markedsføringskonsulenter kan gi råd, veiledning og støtte til virksomheter eller
enkeltpersoner på det aktuelle området. Hos oss får du en skreddersydd ekspert som passer best for din virksomhet og bransje.
Baltic Assist-representanter kan tilby en rekke tjenester, blant annet salgsopplæring og -coaching, markedsundersøkelser og -analyser, utvikling av salgsstrategier, rådgivning og markedsføring.
markedsundersøkelser og -analyser, utvikling av salgsstrategier, forbedring av salgsprosesser og kundehåndtering
forvaltning av kundeforhold

.

               
Felles fokusområder
Vi kan hjelpe virksomheten din med å øke salgsinntektene ved å identifisere muligheter for vekst, utvikle effektive salgsstrategier og forbedre den generelle salgsprosessen.
Vi kan hjelpe virksomheten din med å forbedre kundetilfredsheten ved å analysere tilbakemeldinger fra kunder, identifisere forbedringsområder og implementere endringer i salgsprosessen som tar hensyn til kundenes bekymringer.
Vi kan tilby salgsopplæring og coaching for å hjelpe salgsteam med å utvikle ferdighetene og kunnskapen de trenger for å lykkes. Dette kan omfatte opplæring i salgsteknikker, kommunikasjonsferdigheter og kundebehandling.
Vi kan hjelpe virksomheten din med å gjennomføre markedsundersøkelser for å identifisere nye muligheter. muligheter og holde deg oppdatert på bransjetrender. Dette kan hjelpe virksomheten med å ligge i forkant av konkurrentene og tilpasse seg endrede markedsforhold.
Vi kan analysere virksomhetens salgsprosesser og identifisere områder for forbedring. Dette kan omfatte strømlinjeforming av salgsprosessen, forbedring av nøyaktigheten av salgsprognoser og implementering av bedre prognoser og implementering av bedre salgsrapportering og analyse.
Få en løsning for prosjektet ditt!
La oss ta en prat!
Rådgivning i fire trinn
Situasjonsanalyse
Kritisk vurdering av de interne og eksterne spørsmålene rundt en organisasjon som gjennomføres på grunn av et nytt prosjekt eller en ny oppgave.
Hypotese
Søke en hypotesedrevet tilnærming til problemet og forsøke å overvinne det mens man fokuserer på den beste antagelsen.
Gjennomføring
Strategisk implementering bruker en designtilnærming og bedriftsmodeller for å bygge en arbeidsstyrke som er kompatibel med planen.
Verifisering
Verifisering av nødvendige handlingstrinn formulert av teamet for å ferdigstille riktig tilnærming.