AI konsulenter

Med våre AI-konsulenter i arbeid, tar vi sikte på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å utnytte kunstig intelligens (AI) for å løse forretningsproblemer og forbedre prosesser. Baltic Assist-konsulenter jobber vanligvis med kunder for å identifisere områder der AI kan brukes til å automatisere oppgaver, analysere data og komme med spådommer eller anbefalinger.
Rollen varierer avhengig av kundenes spesifikke skreddersydde behov. Mens noen kan fokusere på å hjelpe bedrifter med å utvikle AI-strategier, kan andre jobbe med å implementere AI-løsninger eller optimalisere eksisterende systemer.

               
Felles fokusområder
Våre konsulenter kan hjelpe deg med å komme i gang med prosjektet ditt ved å hente ut verdi fra organisasjonens data. På den måten kan vi gi deg råd om utvikling av nye produkter og tjenester.
Bruk maskinlæringsekspertise og -teknologi for å muliggjøre transformasjon av organisasjonen din og låse opp muligheten til å ta virksomheten din til neste nivå.
Implementering av automatiseringsoperasjoner i virksomheten din gjør det mulig for deg å fremme dine strategiske prosesser - og løfte virksomhetens beslutningsevne til nye høyder. Det sparer tid, reduserer kostnader og reduserer prosessfeil til et minimum.
Få en løsning for prosjektet ditt!
La oss ta en prat!
Rådgivning i fire trinn
Situasjonsanalyse
Kritisk vurdering av de interne og eksterne spørsmålene rundt en organisasjon som gjennomføres på grunn av et nytt prosjekt eller en ny oppgave.
Hypotese
Søke en hypotesedrevet tilnærming til problemet og forsøke å overvinne det mens man fokuserer på den beste antagelsen.
Gjennomføring
Strategisk implementering bruker en designtilnærming og bedriftsmodeller for å bygge en arbeidsstyrke som er kompatibel med planen.
Verifisering
Verifisering av nødvendige handlingstrinn formulert av teamet for å ferdigstille riktig tilnærming.