AI konsulenttjenester
stjerneanmeldelse

Med våre AI-konsulenter i arbeid, tar vi sikte på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å utnytte kunstig intelligens (AI) for å løse forretningsproblemer og forbedre prosesser. Baltic Assist-konsulenter jobber vanligvis med kunder for å identifisere områder der AI kan brukes til å automatisere oppgaver, analysere data og komme med spådommer eller anbefalinger.
Rollen varierer avhengig av kundenes spesifikke skreddersydde behov. Mens noen kan fokusere på å hjelpe bedrifter med å utvikle AI-strategier, kan andre jobbe med å implementere AI-løsninger eller optimalisere eksisterende systemer.

Felles fokusområder

data Science

Konsulentene våre kan hjelpe deg i gang med prosjektet ditt ved å trekke ut verdi fra organisasjonsdata. Ved å gjøre det kan vi gi deg råd om utvikling av nye produkter og tjenester.

Maskinlæring
Bruk maskinlæringsekspertise og teknologier for å muliggjøre transformasjon av organisasjonen din og låse opp muligheten til å avansere virksomhetens skala til neste nivå.
Automatisering

Implementering av automatiseringsoperasjoner i virksomheten din gjør det mulig for deg å fremme dine strategiske prosesser – løfte bedriftens beslutningstakingsevne til nye høyder. Det sparer tid, reduserer kostnader og reduserer prosessfeil til et minimum.

Software Development

Du kan stole på automatiseringsprosjektet ditt med vår anbefalte scrum-gruppe, som er klare til å levere skreddersydd programvare, web- eller mobilapplikasjonsløsninger til din bedrift. 

programvareutviklingsløsninger

Programvareutviklingstjenester

Hos oss får du en pålitelig automatiseringsutviklingspartner for din virksomhet. Vi sikrer en jevn drift av web-, mobil- og andre programvareprosjekter.

Vi kan hjelpe deg med

webutvikling

Webutvikling

Våre webutviklere lager tilpassede web- og webapplikasjonsløsninger. Vi leverer tilstedeværelse på nettet for å hjelpe deg med å utvide virksomheten din ved å bruke de beste nettteknologiene også. 

mobil utvikling

Mobil utvikling

Vi bygger intuitive og engasjerende Android-, iOS- og tverrplattformapper for bedrifter, forbrukere og bedrifter som sluttbrukere elsker og tilpasser seg veldig raskt. 

dedikert team

Ansett dedikert team

Lag ditt eget dedikerte team for din prosjektutvikling på kortsiktig, langsiktig eller permanent basis. Velg hvilke spesialister som skal inkluderes, eller bruk standardsammensetningen vår.

qa tjenester

QA-tjenester

Våre QA-ingeniører tester ikke bare, de gjør programvareapplikasjonen din vellykket og sikrer kvalitetslevering med manuelle og/eller automatiserte testtjenester. 

tilpasset programvareutvikler

Custom Software Dev

Vi kan analysere de pågående forretningsprosessene og lage en plan for å bygge tilpasset programvare som kan optimalisere tid og kostnader for den daglige driften til våre klientansatte. 

programvarerevisjon

Programvarerevisjonstjeneste

Vårt team av arkitekter, systemadministratorer og programvareutviklere er klare til å komme med forslag og løsninger på hvordan man kan optimalisere gjeldende programvare etter en grundig analyse. 

rådgivende prissetting

Frigjør potensialet gjennom ekspertrådgivning

Veiledende fortreffelighet, fremgang for suksess: Din pålitelige partner innen virtuelle konsulenttjenester.

Fire trinns konsulenttilnærming

1. Situasjonsanalyse

Kritisk vurdering av interne og eksterne problemstillinger rundt en organisasjon som er utført på grunn av et nytt prosjekt eller oppgave.

2. Hypotese

Å søke en hypotesedrevet tilnærming til problemet og forsøke å overvinne det mens du fokuserer på den beste antagelsen.

3. Utførelse

Strategisk implementering bruk en designtilnærming og bedriftsmodeller for å bygge en arbeidsstyrke som er kompatibel med planen.

4. Bekreftelse

Verifikasjon av nødvendige handlingstrinn som er formulert av teamet for å fullføre den riktige tilnærmingen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er AI-konsulenttjenester?

AI-konsulenttjenester gir ekspertveiledning og løsninger for å hjelpe bedrifter med å utnytte kunstig intelligens for innovasjon og forbedret ytelse.

Hvordan kan AI-konsulenttjenester hjelpe bedriften min med innovasjon?

AI-konsulenter tilbyr AI-strategiutvikling, -implementering og -optimalisering for å drive innovasjon, automatisere prosesser og forbedre beslutningstaking.

Hva gjør en AI-konsulent?

En AI-konsulent vurderer forretningsbehov, anbefaler AI-løsninger, overvåker implementeringen og sikrer at AI-systemer er effektivt integrert og optimalisert.

Hva er kostnadene for AI-konsulenttjenester?

Kostnadene varierer avhengig av prosjektets kompleksitet og konsulentens kompetanse. AI-konsulenttjenester kan innebære timepriser eller prosjektbaserte honorarer, typisk fra 100€ til 300€ per time.

Les mer om konsulenttjenester

Introduksjonssamtale

Avtal en rask konsultasjon