Karriär

Velkommen til Baltic Assist-fellesskapet. Vil du bli med oss? Vi er det første selskapet i Litauen som utelukkende fokuserer på å skape muligheter for fjernarbeid.
FLEKSIBILITET
Vi lar teamet vårt utvikle arbeidsplassen sin slik det passer best for dem. Du kan enkelt kombinere kontorarbeid med hjemmekontor. Eller til og med jobbe et sted langt, langt borte mens du ligger på stranden.
PERSONLIG UTVIKLING
Baltic Assist investerer mye i din personlige utvikling. Vi sender deg på konferanser og sørger for individuell opplæring - vi gjør alt vi kan for å gjøre deg i stand til å overvinne alle hindringer og takle alle utfordringer som måtte dukke opp i løpet av arbeidet ditt.
SOSIALT ANSVARLIG
Vi bygger en ansvarlig og progressiv organisasjon der alle har en stemme, og der dine behov for et godt arbeidsmiljø blir ivaretatt. Hvis noen sliter eller har hendene fulle, er nestemann eller -kvinne klar til å ta over og hjelpe.
SAMFUNNET
Sosiale sammenkomster, arbeidsmiljøarbeid og mye annet foregår bak lukkede dører i Baltic Assist. Vi er en stor familie som hjelper hverandre når det er behov for det, deler råd og veileder hverandre. Du vil aldri føle deg hjelpeløs eller overlatt til deg selv med tilbakevendende problemer.
Vi gir deg verktøyene du trenger for å blomstre
Hos oss har du muligheten til å utvikle deg profesjonelt og avansere videre. Vi ønsker selvstendige hoder velkommen og fremmer en arbeidskultur der alle inspireres til å vokse og lære av de beste talentene i bransjen.

Hos oss investerer vi mye i fremtiden, inkludert hvert eneste teammedlem!

Vi er opptatt av teamarbeid og frihet på arbeidsplassen.
Åpenhet, hjelpsomhet og et positivt miljø er de viktigste aspektene ved teamene våre. Det gjør det mulig for oss å trives som en gruppe mennesker som alltid kan kontaktes når vi trenger hjelp med et prosjekt, et problem på jobben eller en personlig sak.

I Baltic Assist finnes det ingen indre sirkel. Dermed kan alle, fra CEO til junior eller praktikant, dele ideer, ta på seg mer ansvar og engasjere seg i bedriftens liv.

Få fart på karrieren din hos oss!
Vi har vokst raskt de siste 7 årene nå!

Målgruppen vår utvides hvert år, og nå har vi kunder over hele verden.

Med mer enn 500 vellykkede prosjekter har vi som mål å levere de mest effektive og kostnadseffektive digitale tjenestene, tilby innovative forretningsløsninger og bygge tillit blant våre kunder, interessenter og ansatte.

Vi skaper et positivt miljø på kontoret, noe som bidrar til at vi kan levere på de ambisjonene og verdiene vi har satt oss.
Vi fremmer nysgjerrighet

Forretningsreiser, konferanser

Deltakelse i CSR-prosjekter

Internt bibliotek

Teamworkshops

Vi skaper komfort

Fullt utstyrt kjøkken

Automatiseringsverktøy for arbeid

Fleksible arbeidsmuligheter

Personlige mentorer

Personlige mentorer

Vi går videre sammen

Læringsarrangementer

Oppfordringsbonuser

Merking av prestasjoner

Personlige utviklingsprogrammer

Vi fremmer teamarbeid

Fellesarbeid

Spillkvelder på kontoret

Sportaktiviteter

Kvartalsfester