Karriere

Velkommen til Baltic Assist. Vil du bli med på laget vårt?
Vi er det første selskapet i Litauen som har laserfokus på å skape muligheter for fjernarbeid.
FLEKSIBILITET
Vi lar teamet vårt utvikle arbeidsområdet sitt slik det passer dem. Du kan enkelt kombinere jobbing på kontoret med jobbing hjemmefra. Eller til og med jobbe fra et sted langt, langt unna mens du ligger på stranden.
PERSONLIG UTVIKLING
Baltic Assist vil investere mye i din personlige utvikling. Vi sender deg til konferanser og fremskaffer ferdighetsorientert individuell opplæring – alt som skal til for å gi deg evnene til å overkomme ethvert hinder og håndtere hver eneste utfordring som du møter på i arbeidet ditt.
SOSIALT ANSVAR
Vi bygger en ansvarlig og progressiv organisasjon hvor alle har sin stemme, hvor dine behov for et velegnet arbeidsmiljø imøtekommes. Hvis noen sliter litt eller har hendene fulle, er det opptil nestemann (eller kvinne!) å ha hverandre i ryggen og hjelpe til.
FELLESSKAP
Sosiale sammenkomster, arbeidsmiljøskaping og mye mer skjer bak lukkede dører hos Baltic Assist. Vi er en stor familie som hjelper hverandre ved behov, deler råd og guider hverandre. Du vil aldri føle deg hjelpeløs eller etterlates til å håndtere gjentakende problemer.