Økonomiske nyheter

Baltic Assist — En av de beste clutchlederne i finansregnskap i 2022

Finansregnskap

Hos Baltic Assist er vi klare til å registrere, oppsummere og rapportere transaksjonene dine gjennom effektive og effektive løsninger. Teamet vårt ligger i Vilnius, Litauen, og er ikke villig til å gå på akkord med kvalitet fremfor noe. Vi sørger for at våre kunder får de tjenester i verdensklasse de fortjener. Det er på grunn av deres suksess og støtte at vi feirer en minneverdig milepæl i dag.

Et av de beste regnskapsfirmaene i 2022 anerkjent av Clutch

Under den årlige Clutch Leaders Awards-syklusen, Baltic Assist ble offisielt anerkjent som et av de beste finansregnskapsfirmaene for 2022!

For å gi deg mer kontekst, Clutch er en uavhengig B2B-vurderingsplattform som guider nettlesere gjennom ulike bransjer og regioner. Hvert år går nettstedet gjennom en streng evalueringsprosess for å velge ut og feire lederne fra deres respektive områder og fokus. En av hovedvariablene tatt i betraktning for 2022 Clutch Award er kundeanmeldelser.

På grunn av den fantastiske tilbakemeldingen kundene våre ga, feirer vi denne fenomenale prisen. Det faktum alene taler for seg selv. Vi skylder vår suksess til våre kunders støtte og tillit.

Tusen takk til hver og en som trodde på oss. Dine nådige ord inspirerer oss til å jobbe hardere og strebe mer etter fortreffelighet. 

«De yter service av høy kvalitet og prøver alltid å løse problemer etter hvert som de dukker opp. Baltic Assist bidrar til å redusere detaljnivået og antall transaksjoner jeg må involvere meg i, noe som er svært nyttig.» — Administrerende direktør, Palliance

"Deres arbeidsmoral er imponerende. De er forpliktet til det de gjør for oss, til tross for at de er et outsourcingselskap. Vi føler at de er en del av organisasjonen vår, og vi har et godt forhold til dem.» — Økonomisjef, OrderYOYO

Vi kan ikke vente med å låse opp flere priser og muligheter som dette i fremtiden! La oss være en del av hverandres reise! Kontakt Baltic Assist i dag og finn ut hva annet vi kan gjøre for deg.