Revisjon og regnskapsføring

Innhenting av hver faktura, forberedelse og administrasjon av transaksjoner og betalinger kan ofte være ukomplisert men tidkrevende daglige oppgaver. Vi tilbyr deg en kompetent og effektiv revisor som håndterer dine daglige regnskapsbehov og frigir tid som du kan bruke på å drifte kjerneaktiviteter i virksomheten din.

Vi tilbyr en rekke ulike revisortjenester. Økonomispesialistene våre har flere år mer erfaring i ulike markeder over hele Europa. 

Vi benytter innsikten vi har i organisasjonen din og tilbyr deg verdifulle virksomhetsråd. Vi finner områder med forbedringspotensiale, utreder hvor man kan automatisere og innovere prosesser for å redusere kostnader. Samtidig kan du fokusere på det du gjør best. 

Vi har over 500 partnere over hele verden, hovedsakelig fra Storbritannia, Norge, Finland, Danmark, Sverige, Tyskland, Sveits og Nederland.

Drevet av
Kristupas Binkys
Regnskap Teamleder
“En vellykket dag defineres ved å forbedre prosesser, arbeidsflyt, ferdighetssett eller merverdi i kundens eller kollegaens liv."
Migle Bulkaite
Senior regnskapsfører
“Jeg vil karakterisere en arbeidsdag som vellykket når jeg kommer på en idé om hvordan jeg kan effektivisere mine daglige oppgaver ved å finne opp nye funksjoner."
Viktorija Vaznelienė
Revisor
“Jeg kaller det en vellykket dag dersom jeg på slutten av dagen føler meg mer erfaren enn jeg gjorde på morgenen."
Priser
Team of Accountants
35 € / time
Fra 210 € / Måned
  • Minimum 6 timer / måned
  • Ingen ekstra kostnader
Store bedrifter
Har du et stort prosjekt?
Fortell oss mer
Send forespørsel
Planlegg gratis konsultasjon
Innen 24 timer vil vår representant kontakte deg for å diskutere dine forretningsbehov og muligheter for partnerskap!