Revisjon og regnskapsføring

Å finne de riktige medarbeiderne for regnskap og bokføring kan ta tid og krefter når du er en bedrift i vekst. Det er her Baltic Assist outsourcing-tjenester passer perfekt inn.
Våre økonomispesialister håndterer hele eller deler av økonomifunksjoner i din bedrift og fokuserer på kvalitet og vellykket kontroll av regnskapet.
Vi sørger for månedlig ledelsesrapportering tilpasset virksomhetens funksjonalitet og økonomistyringsforhold.
Våre finanskontrollører jobber i ulike markeder over hele verden. Som et resultat vet vi hvordan vi skal kjøre kontoer innenfor ulike styrende forhold.

Kasusstudier
Vi tar fullstendig hånd om de digitale dokumentene som sendes eller skannes. Avhengig av situasjonen bruker vi spesiell programvare eller automatisert løsning for å overholde tidsfristene på en effektiv og feilfri måte.
Vi sikrer at tallene for moms og rapportering forblir statiske og kan være med i beslutningsprosessen. Rapporten som passer din bedrift vil bli utgitt og presentert i tide hver måned.
Vi har en faglig diskusjon om hvordan du kan forbedre din regnskapsprosess og er med deg hele veien til målstreken.
Det er ingen papirkvitteringer hos oss. Vi bruker topp praksis i markedet for å gjøre det så enkelt som mulig. Vi håndterer dataene digitalt, noe som gjør det enklere å eksportere utgiftsrapportene dine direkte inn i ditt regnskapssystem.
Vi leter hele tiden etter måter å forbedre din økonomiske kontroll på. Våre spesialister er godt kvalifisert til å tilby deg de beste AI- og ML-utstyrte regnskapsløsningene som er tilgjengelige i ditt marked.
Drevet av
Lag medlemmer
Kristupas Binkys
Regnskap Teamleder
“En vellykket dag defineres ved å forbedre prosesser, arbeidsflyt, ferdighetssett eller merverdi i kundens eller kollegaens liv."
Migle Bulkaite
Senior regnskapsfører
“Jeg vil karakterisere en arbeidsdag som vellykket når jeg kommer på en idé om hvordan jeg kan effektivisere mine daglige oppgaver ved å finne opp nye funksjoner."
Viktorija Vaznelienė
Revisor
“Jeg kaller det en vellykket dag dersom jeg på slutten av dagen føler meg mer erfaren enn jeg gjorde på morgenen."
Priser
Team of Accountants
35 € / time
Fra 210 € / Måned
  • Minimum 6 timer / måned
  • Ingen ekstra kostnader
Store bedrifter
Har du et stort prosjekt?
Fortell oss mer
Send forespørsel