Økonomiske nyheter

Regnskapstjenester for e-pengeselskaper i Litauen

e-penger

Antall e-pengeselskaper øker raskt – både over hele verden og her i Litauen.

På grunn av landets utmerkede infrastruktur og gunstige lover angående etablering av et selskap, er Litauen på randen av å bli det europeiske FinTech (finansiell teknologi) knutepunktet.

Derfor vil vi i denne artikkelen ta en titt på e-pengeselskaper i Litauen, med fokus på viktigheten av å finne høykvalitets og pålitelige regnskapstjenester.

Litauen som et FinTech-hub

Hvert år etableres flere og flere e-pengeselskaper i Litauen. Dessuten velger et stadig økende antall utenlandske selskaper Litauen som land for å åpne sine datterselskaper.

Litauen er høyt verdsatt på grunn av sin strategiske geografiske plassering, flotte infrastruktur, dyktige medarbeidere og statlig støtte angående etablering av selskaper.

Foreløpig, Bank of Litauen fører tilsyn med 73 e-pengeinstitusjoner, Herunder Via betalinger, Det ble betalt, Wallter, Perlas Finans, Paydoo-betalinger, Og mer.

E-pengeselskaper som Bank of Lithuania lisensierer har rett til:

  • utstede e-penger,
  • utføre pengeoverføringer,
  • utføre betalingstransaksjoner,
  • utføre direkte belastning eller kredittoverføringer,
  • og mer.

Et økende antall e-pengeselskaper i Litauen betyr at behovet for tjenester for å støtte e-pengeselskaper er så sterkt som aldri før.

Regnskapstjenester er av særlig betydning. Håndtering av pengerelaterte operasjoner er sentralt for slike selskaper når det gjelder økonomiske gevinster og videreutvikling.

Derfor er det avgjørende å finne et pålitelig og erfarent team av regnskapsførere.

Velge regnskapstjenester for e-bedrift

Når det gjelder å velge regnskapstjenester for et e-pengeselskap, er det noen viktige ting å vurdere:

  1. Pålitelighet. I FinTech-verdenen er tid penger. Derfor er uteblitt frist ikke akseptabelt. For å sikre samarbeid med et pålitelig regnskapstjenesteselskap, utfør grundige undersøkelser og stol på anbefalinger og anmeldelser av høy verdi.
  2. Velg en leverandør lisensiert av Bank of Lithuania. Å gjøre det vil sikre sannsynligheten for å få toppkvalitetstjenester uten kostbare feil.
  3. Utmerkede engelskkunnskaper. Å jobbe i et internasjonalt miljø krever å mestre engelskkunnskaper. Derfor må regnskapsselskaper ansette fagfolk som er flytende i muntlig og skriftlig engelsk.
  4. Erfaring med internasjonale kunder. Å jobbe i et nasjonalt miljø er ikke det samme som å dele lekeplassen med verdens største aktører. Derfor er det viktig å velge en leverandør av regnskapstjenester med nok erfaring og forståelse for hvordan det er å jobbe med de beste i verden.
  5. Banerekord. For at e-pengeselskapet ditt skal oppnå de beste resultatene, velg en leverandør av regnskapstjenester med merittliste. Det vil bidra til å forhindre de samme feilene og fokusere på å vinne så mye som mulig.

Hvorfor Baltic Assist er en utmerket leverandør av regnskapstjenester

Kommandittselskapet Baltiske virtuelle assistenter jobber daglig for å bryte internasjonale barrierer og tilby kostnadsreduserende regnskapstjenester for bedrifter, inkludert e-pengeselskaper, over hele verden.

Siden 2015 har selskapet hatt fokus på å sikre kostnadseffektiv regnskapsassistanse så og si. På den måten sparer kunden både tid og penger uten å ofre kvaliteten.

Vi er vant til å jobbe innenfor stramme tidsfrister og samtidig sikre topp kvalitet. Vårt hovedmål er å sikre at våre internasjonale partnere får sine regnskapstjenester levert til rett tid og uten feil.

Ved å samarbeide med oss ​​får du tilgang til ekspertise på topp, maksimal effektivitet og fremfor alt proaktiv prosjektledelse som sparer bedriften din for penger.

I tilfelle du ikke har funnet den beste tjenesten for deg, sørg for at du kontakt teamet vårt. Vi er sikre på at vi vil tilby regnskapstjenester tilpasset ditt e-pengeselskaps individuelle behov.

Bunnlinjen

Med et stadig økende antall e-pengeselskaper i Litauen, vil etterspørselen etter høykvalitets regnskapstjenester sannsynligvis øke.
I denne artikkelen har vi delt nøkkelfaktorene du bør vurdere når du velger en leverandør av regnskapstjenester, og hvorfor Baltic Assist kan passe best.
Investering i pålitelige og førsteklasses regnskapstjenester vil fremme din bedrifts vekst og sikre dens videre utvikling.