Nyheter

7 største misoppfatninger om outsourcing – full av bevis!

Baltic Assist Accounting 6 1

Forretningsrelasjoner har alltid vært en viktig faktor for vellykket drift av en organisasjon. Fra tidlige tider har bedrifter brukt tjenester fra tredjepartsleverandører for å få tilgang til ressurser og produksjonsmidler. Skomakeren for år tilbake ville hente de garvede skinnene fra andre selgere og deretter bruke dem til å produsere skoene sine uten å gjøre det selv.

I dag har det globale markedet utviklet seg til å transformere og gi form til dette konseptet, noe som gir det et nytt navn "outsourcing." Å dele ut deler av virksomheten din til pålitelige partnere har vært vanlig praksis for de fleste selskaper i lang tid.

Imidlertid er mange bedriftseiere og gründere spesielt knyttet til små og mellomstore industrier skeptiske til å outsource forretningsprosessene sine. Det er synd fordi feil informasjon og misoppfatninger om outsourcing bare forårsaker det.

Kanskje du vil være litt mer trygg på å vite hvor mye organisasjoner bruker det!

  • For tiden er 72 % av alle IT-prosesser outsourcet
  • HR-outsourcing står på 47 % mens 42 % av finansielle tjenester går til tredjepartskontraktører
  • Av alle bankhjelpestillinger innehas 40 % av utkontrakterte arbeidere
  • 54 % av organisasjonene outsourcer sitt kundeserviceansvar

Nå skal vi komme inn på misoppfatningene som er vanlig hos gründere og bedriftseiere. Alle vil bli imøtegått med fakta slik at det virkelige bildet kommer frem.

De største misoppfatningene om outsourcing – og hvorfor de er feil!

Bare store selskaper kan outsource

Det er en av de viktigste feilene som hjemsøker outsourcingindustrien. Men i følge fakta er det helt feil!

Selv tilbake i 2014 hadde rundt 60 % av britiske SMB-er brukt outsourcede IT-tjenester for virksomheten sin. Ytterligere 65 % benyttet seg av outsourcet bemanning for å møte utfordringene med å finne dyktig arbeidskraft.

Outsourcing er fleksibelt og kan tilpasses både for behovene til store og små industrier. Hvis du er en liten bedriftseier, vil du ha et lite team som jobber for deg, mens det vil være større for store bedrifter.

Det er den eneste forskjellen!

Outsourcing-partnere kan ikke stoles på

Du vil bli overrasket over å vite at 78 % av bedriftseiere føler seg positive til forholdet til outsourcing-partnere, avslørt av en Deloitte-undersøkelse.

Selv om noen kan oppleve en negativ opplevelse med en spesifikk partner, betyr det ikke at alle outsourcing-tjenester er upålitelige. I dag hadde outsourcingindustrien forvandlet seg for å gjenspeile kvaliteten og enestående ytelse. Du kan finne en outsourcing-partner du kan stole på og utvikle et langsiktig forhold til.

Bare gjør dine tidligere undersøkelser, sjekk deres erfaring og tidligere prosjekter, be om referanser og kommuniser åpent for å finne en pålitelig partner.

Det er kostbart og tar tid å sette opp

Outsourcing bidrar til å eliminere overhead- og driftskostnader og blir rimeligere enn å vedlikeholde interne prosesser. 59 % av virksomhetene outsourcer driften for å spare kostnader.

Du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten og fokusere på å utvide virksomheten eller utvikle nye produkter med sparte penger og tid.

Tid er en essensiell faktor for enhver virksomhet ettersom det oversettes til salg og til slutt til fortjeneste. Outsourcing-partnere er ment å levere resultater og kan sette opp hele systemet innen en måned.

De har en lett tilgjengelig infrastruktur og ressurser som hjelper dem å oppnå umiddelbare resultater.

Det er vanskelig å lære opp utkontrakterte arbeidere

Mange outsourcing-byråer er lokalisert i forskjellige land, og det kan være utfordrende å trene dem i henhold til dine mål. Det kan unngås ved å leie inn et selskap fra ditt geografiske område som kan reise til din institusjon for opplæringsperioden.

Tredjepartsarbeiderne vil være dyktige i oppgavene sine, og de trenger bare å gjøre dem kjent med bedriftens prinsipper, som tar kort tid.

Jeg kan klare det selv!

Det komplekse og massive volumet av oppgaver knyttet til en virksomhet er ikke alltid mulig å håndtere internt, spesielt for små og mellomstore bedrifter.

De kan få ekstra kostnader, mangle ressurser, infrastruktur, arbeidsstyrke for å opprettholde en avdeling som regnskap. Det avskrekker dem også fra de viktigste forretningsaktivitetene og -målene.

Det er grunnen til at 57 % av selskapene outsourcer for å kunne fokusere på kjernevirksomheten. Ytterligere 47 % er avhengige av det for å løse kapasitetsproblemer.

En virksomhet blomstrer gjennom meningsfulle partnerskap, og den trenger hjelp fra andre parter for å drive kostnadseffektivt og tilfredsstillende. Outsourcing av prosessene dine og opprettholde en slank tilnærming er veien å gå!

Kulturforskjeller kan ikke løses

Det er sant at å ansette et outsourcingbyrå ​​fra et annet land kan bringe opp spørsmål om kulturelle forskjeller. Det kan løses ved å ha en rådgiver som kan veilede kulturen til din outsourcingpartner.

En annen måte du kan overvinne dette problemet på er å gå for et partnerskap med et outsourcingselskap, som er nærmere med hensyn til kulturelle forskjeller og avstand.

Det er også interessant å merke seg at det i dag er en global arbeidskultur som ikke er begrenset til land eller kulturer. Outsourcing-selskaper lokalisert i de baltiske statene (Litauen, Latvia, Estland) utfører vellykket operasjoner fra land som USA og Storbritannia.

Så, det er ikke mye å frykte for kulturelle forskjeller!

Jeg vil ikke ha kontroll på prosessene

Det er et av målene med outsourcing! Misforstå oss rett, men du outsourcer slik at du ikke trenger å håndtere alle disse oppgavene selv!

Det er sant at du ikke vil kontrollere arbeiderne selv, men du kan alltid kommunisere og sjekke fremdriften. Teamet som jobber for deg har bare ett mål i tankene: å gi deg det beste, og det kan skje selv uten din involvering.

Du vil alltid ha kontroll over hva du vil og hvordan du vil, som vil bli overholdt av partneren din.

konklusjonen

Outsourcing har vært i stand til å rokke ved nesten alle misoppfatninger og feilinformasjon som har generert rundt det de siste årene. Du har fakta og tall nå, slik at du kan bestemme selv!

Baltic Assist er en pålitelig partner for små og mellomstore bedrifter som ønsker å flytte sin virksomhet til et rimeligere miljø. Kontakt å ha en gratis konsultasjon på outsourcingsmuligheter for din bedrift.