Nyheter

5 viktige tips for å forbli produktiv på hjemmekontoret

2567833:1

Hvis du har bestemt deg for eller blitt tvunget til å jobbe hjemmefra, bør du vurdere forskjellene mellom hjemme- og tradisjonelle kontorinnstillinger. Du ønsker å maksimere produktiviteten deretter. Mens mange foretrekker et hjemmekontor fremfor bedriftsmiljøet, bør noen parametere angis.

Det er utallige råd og godbiter fra eksperter om hvordan du kan jobbe hjemmefra samtidig som du opprettholder strukturen og holder deg på sporet. Det vil bare bety mer penger i lommen og fritid til å forfølge ikke-profesjonelle lidenskaper.

1. Definer arbeidsområdet ditt, og gjør ditt beste for å gjøre det tiltalende for Chi

En av de mest naturlige fellene å gå i å jobbe hjemmefra er å viske ut grensen mellom arbeid og slakk. I et kontormiljø er det utfordrende å unngå dine daglige oppgaver, siden kolleger, ledere og en generell følelse av struktur fungerer som konstante påminnelser. Selv om de samme faktorene kan være distraherende til tider. Når du jobber hjemmefra, er bonusen for å holde fokus og borte fra distraksjoner som hund eller TV utelukkende på deg. Så enkelt som konseptet med ensrettethet virker, kan det være utfordrende å opprettholde konsekvent.

Det første trinnet i å bli en produktiv ansatt er å skjære ut et område av hjemmet ditt som er utpekt for arbeid. De fysiske arbeidsplassene vi bor i – fra kunsten på veggen til utformingen av skrivebordets innhold og utover – påvirker kvalitet og kvantitet av arbeid. Det er et tilfelle for tradisjonelle kontoransatte og kan gjelde enda mer for de som jobber hjemmefra.

Hvis du jobber hjemmefra, se for deg arbeidsområdet ditt slik det eksisterer for øyeblikket hvis du i det hele tatt har et. Vær ærlig med deg selv. Fremkaller rommet følelsene og motivasjonene som får dine kreative og produktive juice til å flyte?

Hvis ikke, bruk litt tid og krefter på å skape plassen som skal få frem din indre administrerende direktør. Rydd opp papirrester. Kjøp en liten plante som gir komfort, men som ikke distraherer som en utsikt ut av vinduet. Etabler en krok unna området i hjemmet. Lag en sterk estetisk dikotomi mellom de to som skiller arbeidstid fra leketid.

2. Ikke la hjemme- og arbeidsoppgaver flette seg sammen 

Å gjøre et hjem til et kontor krever mer enn den fysiske prosessen med å omorganisere og skille fra stuen. Nærheten til hjemmeliv og arbeidsliv er integrert. Så du må være forberedt på det skape en mental barriere i tillegg til de fysiske.

Det betyr at du gjør oppgavene dine på tiden din og arbeidsoppgavene dine i arbeidstiden. Den oppvaskmaskinen som må tømmes må vente til lunsjpausen. På denne måten vil du forbli produktiv. Fristelsen til å sende personlige e-poster og sjekke sosiale medier er en lumsk sprekk i konsentrasjonen din. Tross alt er ikke sjefen der for å rynke misbilligende. Det kan ødelegge en arbeidsdag, som kan kaste av seg en hel uke, måned osv.

Å skape en overbevisende illusjon om at du er på jobb er avgjørende for å opprettholde produktiviteten på hjemmekontoret. Ansvaret for hjemmelivet må vente til du slår ut for dagen. Kjenn derimot begrensningene dine og når det er på tide å forlate kontoret, dvs. studiet.

Å være produktiv uten å overarbeide er avgjørende for å oppnå profesjonell og personlig lykke.

3. Kom deg ut av kontoret; Det er den eneste måten å holde seg produktiv på

For alle som jobber eksternt, er det lett å føle seg isolert. Spesielt de som ikke har noen kolleger i sin daglige arbeidssfære. Gjør en innsats for å holde kontakten gjennom kommunikasjonsformer bortsett fra e-post.

Et stimulert sinn er ofte produktivt. Mange av hjernene våre går tom for kreativ energi når vi blir for fast i den samme rutinen. Spesielt hvis den rutinen er sentrert om fysisk adskillelse fra kolleger og klienter. Løsningen kan være å tilby en telefonkonferanse eller Skype-samtale med en klient. Det kan hjelpe dere å formulere hverandres ideer tydeligere, samtidig som det gir den ekstra fordelen med hjerneforyngende interaksjon.

Det er fristende å begrave oss i den monotone rutinen i arbeidet vårt. Kjøre ut prosjekt etter prosjekt uten å stoppe for å sikre at vi leverer det ferskeste produktet av høyeste kvalitet til fordel for våre kunder. Å holde seg bevisst og unngå den kreative og profesjonelle brunsten er en vei for å avverge faglig stagnasjon og en nedgang i kvaliteten på arbeidet ditt.

4. Ikke ta den enkle veien ut

Den kanskje største fallgruven ved å jobbe hjemme er en sporadisk impuls til å ta helt fri dagen. Enten du hadde en for mange voksendrikker kvelden før. Eller du begynner å bli forkjølet, unngå fristelsen til å sove i eller ta en fridag. Det er det som skiller suksesshistoriene fra slackers.

Gi deg selv et statisk antall sykedager per år som er på nivå med det typiske arbeidsmiljøet, og hold deg til den tildelingen. Finne ut når du er syk og bare ikke føler deg som en arbeidsbi er et spørsmål om prøving og feiling.

Få rumpa ut av sengen, få litt kaffe i systemet, spis frokosten og prøv det. Hvis du fortsatt hacker over hele tastaturet og snuser gjennom forsøk på å snakke med klienter, er kanskje en av disse sykedagene verdt å bruke. Ikke bare rull over på den andre siden av sengen og kast bort en dag med produktivitet på et innfall. Bankkontoen din vil lide, det samme vil ditt profesjonelle rykte. Så husk dette før du ringer hjemmekontoret for å fortelle dem at du ikke kan komme inn.

5. Finn den sunne balansen

Konseptet med å jobbe hjemmefra er full av farer når det kommer til helsen din. Implikasjonen er at du sannsynligvis ikke er en landskapsarkitekt eller personlig treningsinstruktør. Så sjansen er stor for at jobben din krever det forbli stillesittende. Men det betyr ikke at du må sitte.

Utallige studier og vitenskapelig støttede rapporter vil bekrefte at sitte i lange perioder er det nesten like farlig som røyking. Det gir deg en økt risiko for noen helsemessige konsekvenser. Videre har det blitt antydet at stående kan gi hjernen din et løft. Så mens å sitte ned i lengre perioder kan virke uunngåelig i begynnelsen, tenk på arbeidsområdet ditt på nytt for å imøtekomme minst noen få perioder med langvarig stående.

Finnes det et bord eller benkeplate som du kan bruke til å stå og skrive for eksempel? Selv om dette betyr å stable noen bøker eller bruke noen av de hardt opptjente hjemmekontorpengene på et datamaskinstativ eller et nytt skrivebord. De langsiktige helsegevinstene – både mentalt og fysisk – er vel verdt investeringen.

Vær også bevisst på snacks du holder rundt i huset. Å være i nærheten av spiskammeret og kjøleskapet betyr å være i konstant fare for å gumle. Så ha noen sunne måltider for hånden, enten du liker nøtter eller sushi eller annen helsebevisst fingermat. Et sunt sinn og kropp betyr ofte et produktivt individ.

konklusjonen

Overgangen fra å jobbe på kontoret til å gjøre jobben hjemme kan se enkel ut. Men ikke fall i en fallgruve. Den trenger å sette opp plass og få vaner.

Så fremme vaner og sett opp arbeidsplassen din som begrenser den potensielle ulempen som er iboende ved å jobbe utenfor et hjemmekontor.