Økonomiske nyheter

4 Regnskapsautomatiseringsprogramvare hver bedrift må ha

Regnskapsautomatisering

Hvis regnskapsføreren eller regnskapsfirmaet ditt ikke går mot automatisering – sløser bedriften din med mye ressurser.

Regnskapsautomatisering er en nisje full av flotte verktøy og apper som er utviklet for å hjelpe alle virksomheter ved å forenkle spesifikke regnskapsoppgaver fra topp til bunn.

Hos Baltic Assist jobber vi med å automatisere vår regnskapstjenester. Ved å gjøre det sparer kundene våre tid og kostnader. Betydelig forbedret nøyaktighet. Minimere mulighetene for menneskelige feil. Lagre de vitale filene på en sikker måte. Får tilgang til filene og rapportene i sanntid. Og mange flere flotte funksjoner.

Tillat oss å dele 4 unike verktøy for automatisering av regnskap som din bedrift må ha.

 

Pleo – en smart måte å forenkle utgiftsstyring på

Dette verktøyet kan ganske enkelt merkes som en Smart kredittkort med ERP-systemintegrasjon.

Men under den noe grunne etiketten er det en livredder som kan kutte ned på ressursbruk og ressurssløsing samtidig. Forbedre pengestyring. Gi dine ansatte mer autonomi. Og fremskynde ulike forhandlinger eller lignende økonomiske prosesser midt i mellom.

 

Livet uten Pleo

La oss forestille oss hva et mareritt vanlig utgiftssporing er for regnskapsføreren.

En fiktiv situasjon: Du sender salgsavdelingen din (6 personer i dette eksemplet) for en forretningsreise til Berlin (Ja, COVID-19, vi vet, men la oss forutse at ting går tilbake til det normale). De skal tilbringe 2 dager i byen. De vil ha 2 møter med oppdragsgiver og ha en halv dag ledig, som ledelsen lar bli bevilget til museumstur. Alle kommer glade tilbake, fulle av nye følelser og kanskje til og med en deal i sekken.

Vet du hvem som ikke er fornøyd i denne situasjonen?

Det stemmer – regnskapsføreren.

Og vet du hvorfor?

Fordi han eller hun nettopp har fått jobb i flere dager. Det er så tidkrevende å spore hundrevis av utgifter som er gjort under reisen, og manuelt legge inn hver kvitteringsinformasjon, tildele utgiftene til en ansatt, en avdeling eller et team. At det ikke engang er verdt det.

Det er også et problem med noen utgifter som ikke har vesentlige bevis. Svindel og andre plager kan påvirke bøkene dine negativt.

Det er noe å passe på...

 

Livet med Pleo

Har du pleo, er regnskapsføreren fornøyd.

Hvorfor?

For det første logger og arkiverer systemet automatisk enhver transaksjon som gjøres med Pleo-kortet. Som nettstedet deres hevder, kan selskaper "si farvel til utgiftsrapporter."

I virkeligheten gjør den nettopp det – veier ned byrden med å utarbeide utgiftsrapporter manuelt.

Ved å forenkle utgiftsstyring og gjøre utgiftssporing superenkelt, fortjener Pleo definitivt å være på denne listen.

For å være mer spesifikk – Pleo reduserer mengden arbeid som regnskapsføreren din må gjøre med en hel del.

Når den ansatte bruker Pleo-bedriftskortet til å betale for noe, får de umiddelbart beskjed om å ta et øyeblikksbilde av kvitteringen, bekrefte utgiftene sine og tilordne en kategori til denne utgiften. Deretter legges det til ERP-systemet i sanntid.

Så for å oppsummere – Pleo-regnskapsførere kan overvåke utgifter i realtid eller se detaljerte diagrammer over utgifter i ulike avdelinger, filtrere utgifter gjennom prosjekter, etc.

Pleo eliminerer behovet for at de ansatte skal beholde kvitteringene sine mens de overlater forbrukskontrollen i hendene på ledelsen.

Andre fordeler inkluderer en brukervennlig app og Google SSO, samt svindeloppdagelse. Dette er grunnen til at det er et must.

 

Regnskapsautomatisering med første november

November First hevder å være en enklere og billigere måte å foreta internasjonale betalinger på.

Faktisk har den et helt annet nivå enn den beskjedne beskrivelsen.

Det fungerer faktisk som en brukervennlig, superresponsiv og grei måte å kontrollere betalinger og bedriftsutgifter på.

November First søker å forenkle og gå videre fra den nåværende bankfokuserte betalings- og bokføringsmodellen, som er svært tidkrevende.

 

Livet uten første november

Generelt tar prosessen for å logge, registrere en faktura, godkjenne detaljene, få kontoutskriften, justere, trekke fra tilleggsgebyrer og fullføre ikke mindre enn 1 virkedag.

Hvis bedriften din ikke har første november, kan forretningsreiser som de ansatte drar til utlandet bli et mareritt for bokholdere.

B2B-transaksjoner og andre utgifter er svært vanskelig å logge per nå. Med en papirløype som allerede er en mil lang, bør bedrifter se på løsninger som forenkler, øker hastigheten og reduserer arbeidsmengden for vitale ansatte.

 

Livet med første november

Appen tilbyr åpenhet og høykvalitets, sanntids FX-valutakonverteringskurser, godkjent av en av de største bankene i Nord-Europa (SEB).

Med et vokalt poeng om internasjonale betalinger, tilbyr første november bedre marginer og lavere avgifter når du mottar eller spiller i utlandet.

Det er et avansert betalingshåndteringssystem som enkelt kan integreres med en ERP.

Dessuten er den enkel å bruke.

Alt takket være en brukervennlig app som tilbyr enestående enkelhet når du prøver å initiere, godkjenne og spore betalinger gjort i form av forretningsutgifter.

Hvis bedriften din ønsker å unnslippe monotonien med å logge inn i banken, importere og lagre data, samt spare obskøne gebyrer for internasjonale transaksjoner, Første november er det åpenbare skrittet i riktig retning. Dette verktøyet er en enkel, oversiktlig og billig måte å administrere betalinger på.

 

Regnskapsautomatisering med Roger.ai

Med det nyeste tillegget av automatiserte refusjoner, er Roger.ai uten tvil det mest allsidige og mangfoldige verktøyet for å administrere økonomien til en avdeling, filial eller til og med et helt selskap.

Akkurat som de tidligere automatiseringsverktøyene, er Roger.ai sterkt fokusert på å redusere den anstrengende og dagligdagse belastningen med regnskap. Filosofien deres er enkel, men gyllen – 'Hvorfor gjøre manuelt arbeid når automatisering kan gjøre det for deg?'.

Per nå hevder Roger.ai å være det raskest voksende automatiseringsverktøyet for regnskapsfirmaer og virksomheter av alle slag. Hovedmålene er å forenkle bokføring, spare tid og ressurser for interne regnskapsførere, bedre administrere virtuelle regnskaper samt skape flytende, enkle å administrere arbeidsflyter.

 

Livet uten CorpayOne

Først av, tilfeldig regnskapsarbeid uten CorpayOne kan være uorganisert, ineffektiv og over alt.

La oss gi et eksempel.

Hver gang en utgift logges, må regnskapsføreren overføre denne utgiften til rett sted i bøkene. Dessuten må de samle bevis (kvitteringer, fakturaer, logger osv.) og legge dem til de tilsvarende fysiske (om nødvendig) og digitale arkiver.

Å logge på banken, bekrefte kontoutskriften, lagre filer, gi nytt navn til filer, organisere dem – alt tar enorme mengder tid.

Og hvis du ser på større organisasjoner med hundrevis av transaksjoner daglig, kan du begynne å forstå omfanget av problemet. Det krever enorme og svært høykompetanse menneskelige ressurser for å holde dette gående. Det er bare ikke verdt det for bedriften din.

Automatisert bokføring kan enkelt eliminere disse hindringene og barrierene. Det er hva CorpayOne kan og vil gjøre for din bedrift!

 

Livet med CorpayOne

Hvis du har Corpay, kan du koble til og integrere den med haugevis av apper, verktøy, plattformer osv. For eksempel, snart Google Drive eller Dropbox-integrasjon betyr timer på timer med mindre arbeid for regnskapsføreren. Å lagre regninger fra appen og umiddelbart legge dem til en ønsket skylagringstjeneste er lykke – ingen andre ord for å beskrive det.

CorpayOne kan også koble til:

  • Zapier
  • Slack
  • Bill.com (kommer snart)
  • Salvie intakt
  • Billy
  • Uniconta
  • Freshbooks
  • Mange andre

Uten tvil den mest oversett funksjonen som alene er nok til å bevise hvorfor du trenger CorpayOne eller andre automatiserte regnskapsverktøy er automatisert regningsbetaling.

Tenk på det – du setter regelen én gang, og du trenger ikke å bekymre deg for gjentakende kostnader igjen. Du vil få fornøydere kunder og eksepsjonelt mer fornøyde leverandører som et resultat.

Du kan integrere CorpayOne med November First for ytterligere å forenkle betaling til internasjonale leverandører og tjenesteleverandører.

Dette er grunnen til at de to ikke bare er en bør-ha; de er også en flott kombinasjonsduo.

 

Regnskapsautomatisering med E-conomic

Automatiseringsverktøyet/plattformen/systemet ved navn e-conomic søker å ‘dekke alle bokføringsbehov’ med ett intuitivt program for regnskap.

Hovedmålet med denne appen er å tillate fullstendig, uhindret og uavbrutt overvåking av økonomien til ethvert selskap.

Dette, i henhold til sunn fornuft og e-conomic, er grunnfjellet som bidrar til å gjøre enhver virksomhet mer lønnsom eller effektiv.

Når sant skal sies, er digitalt regnskap for tiden i en veldig stillestående tilstand. Med fremgang og nye teknologier som gjør hjemmelivet vårt mer håndterbart, ser bank-/finanssektoren et betydelig teknologiskløft.

Selv om du har tonnevis av verktøy for automatisert regnskap tilgjengelig over hele kontinentet eller til og med over hele verden, er det fortsatt mange virksomheter som viker unna disse løsningene uten en logisk forklaring.

Disse virksomhetene er avhengige av banker og gammeldagse metoder, som fungerer, men koster mye mer og tar mye mer tid enn automatisering.

Det er bare ikke effektivt lenger.

La oss vise hvorfor din bedrift skal ha det Økonomisk!

 

Livet uten e-conomic

Å jobbe sammen med en regnskapsfører er veldig stressende. Vi mener at hver handling og utgiftsplanlegging må koordineres. Utvekslingen av informasjon og data må være så rask og rask at den er utfordrende å utføre i både små og store forretningsmiljøer, som er svært dynamiske.

Utveksling av dokumenter mellom avdelinger og innhenting av dokumenter fra datterselskaper eller datterselskaper er alltid en utfordring. I tillegg til det må regnskapsførere sjonglere ansvaret for å vedlikeholde og fordele kontantstrøm, betale fakturaer, administrere lønn og logge innkjøp.

Uten et sentralisert system som tillater synkronisering med andre verktøy, er det bare veldig bortkastet fra tidsstyringsperspektivet.

Det er ikke bra for virksomheten.

 

Livet med E-conomic

Spor statistikk, gjør justeringer og administrer alle dine bokføringsbehov med E-conomic. Den perfekte definisjonen for det ville være en-størrelse-passer-alle or one-stop-shop. Ved å være veldig enkel fra UX- og oversiktsperspektivet, kan e-conomic lure deg til å bare være et gjennomsnittlig regnskapsverktøy.

Det er det ikke.

I virkeligheten gir e-conomic mye mer klarhet og effektiviserer arbeidsflyten for regnskapsførere.

Digitalt, altså.

Til og med mye slik at regnskapsførere kan gjøre mye av jobben eksternt. Det betyr at de kan bruke annen tid på å gjøre flere oppgaver.

Den mest imponerende funksjonen må imidlertid integreres med andre programmer og plattformer som synkroniserer faktura-, betaling-, lønns- og til og med lagerstyringsdata med e-conomic.

Så det er mer enn bare et automatisert regnskapsverktøy.

 

konklusjonen

Så, Pleo, November First, Roger.ai og e-conomic er de fire verktøyene for førsteklasses regnskapsautomatisering. Vi og tusenvis av bedrifter kan gå god for deres effektivitet på første hånd. Alle kan gjøre virksomheten din mye mer håndterlig (spesielt i regnskapssektoren) og effektivisere så mange prosesser.

Som vi sier, de kan betraktes som må-has.

Baltic Assist er en ekspert med kunnskap om å få mest mulig ut av denne programvaren og disse systemene.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å få profesjonelle konsulenttjenester angående implementering av denne programvaren for regnskapsautomatisering, send oss ​​en linje.

Vi hjelper gjerne med regnskapsautomatisering alle dager i uken.