En virtuell virksomhet

Vår virksomhet bruker skybasert teknologi til å utføre dine oppgaver. Det har ingenting å si hvor virksomheten din ligger.

Cloud-programvare

Du kan outsource oppgaver innenfor alle store skybaserte systemer.

Å skape ideer

Vi utfører ikke bare oppgavene dine, men våre virtuelle assistenter vil alltid prøve å forbedre dine prosesser og gjøre din bedrift mer effektiv.

Kundeservice

Ditt Baltic Assist-team tilbyr topp kundeservice. Vi er alltid tilgjengelig når du har bruk for oss.

 

Vår historie

Baltic Assist ble stiftet av Per Møller og Andzej Rynkevic. Per Møller har vært administrerende direktør for EY både i Baltikum og i Danmark. Andzej Rynkevic har tidligere arbeidet for Barclays Technology Centre i Litauen.

Jeg har arbeidet i Baltikum siden landene ble uavhengige. Jeg har alltid vært imponert over kvaliteten til studentene som ble utdannet fra universitetene i Litauen. Jeg tror at de fleste bedrifter i Vest-Europa vil oppnå markante fordeler og vil spare mye på å bruke ressurser fra Baltikum til å utføre sine administrative oppgaver.

Da jeg arbeidet for Barclays så spekulerte jeg ofte over hvorfor outsourcing kun skulle være en mulighet for store multinasjonale bedrifter. Da jeg fikk øye på denne muligheten så startet vi en virksomhet med unge, entusiastiske og velutdannede medarbeidere, som støtter bedrifter uavhengig av deres plassering.

Et back-office i Baltikum er nå en mulighet for enhver virksomhet.

Per Møller

Grunnlegger, Baltic Assist

Jeg har alltid satt pris på frihet og fleksibilitet i livet mitt, og jeg har møtt flere likesinnede og har sett behovet for et mer fleksibelt set-up.

Skybaserte verktøy lar oss nå utveksle og dele ressurser. Og det er dette som er grunnen til at jeg stiftet Baltic Assist.

Jeg håper du vil bli like fornøyd med dine baltiske assistenter som jeg har vært de siste 20 årene.

Andzej Rynkevic

Administrerende direktør, Baltic Assist

 

Visjon

Det beste virtuell assistent-selskapet i Europa

Vår visjon er å bli det beste virtuell assistent-selskapet i Europa, sett med våre kunders og våre medarbeideres øyne. Vi vil spørre om deres tilbakemeldinger og vurderinger og la deg bestemme når visjonen vår har blitt oppnådd.

Misjon

Nye standarder for virtuell assistent-industrien

Vårt misjon er å sette nye standarder for den virtuelle assistent-industrien. Disse nye og høyere standardene står i sentrum for alt vi søker etter å oppnå i fremtiden.